Először mozog a World of Warships

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 11.
  • Videó
Link másolása
Végre éles körülmények között is bemutatkozott a Wargaming következő háborús MMO-ja, a World of Warships. Ahogy az a címből sejthető, ezúttal a második világháború tengeri hadszínterein törhetünk babérokra.

Noha a korábbi trailerekben is feltűnt némi gameplay, az első nettó játékmenet-felvételre mostanáig kellett várnunk. Masszív, több résztvevős online küzdelmeket vívhatunk hadihajókkal, rombolókkal, tengeralattjárókkal és repülőgépekkel. A World of Warships tökéletesen beleillik a Wargaming free-to-play portfóliójába.

A megjelenési dátum még bizonytalan.

6.
6.
PAtr0n
#5: A WT repülök terén egyértelműen az ász, tankok terén még fejlődik, de sokkal realisztikusabb az egész játékmenete. A WoT túlzottan árkád. De e-sportra jobb is.
A WT fejlesztőit jelenleg kb. 70%-ban a tankos rész bővítése köti le, 25%-ot a repülős rész csiszolása/bővítése, és kb 5% ha jut a hajókra, mert bizony az is tervben van, de szerintem csak akkor amikor már a tankos rész is fullos lesz. Az pedig még vagy 2 év...
5.
5.
siedrenn
Nem lesznek tengeralattjárók a WoWs-ban. Minden tiszteletem, de egy hír lehozása előtt illene utánanézni. Most 13.-tól lesz egy alpha mass test hétvége, és abban is csak cirkálók, rombolók és csatahajók lesznek; a hordozókat még nem teszik bele, így repülőkkel sem nagyon lehet benne mókolni.
#4: WT jobb lenne? Amikor én utoljára néztem, annak nem volt hajós része.
3.
3.
Ecneb
#2: Lemaradt, hogy nekem a maradék kedvemet is elvette a WO-sorozattól ez a gyenge próbálkozás. A WoT még elment, hosszú távon persze már siralmas, WoW kb 2 órát bírt nálam, és ez...neki sem kezdek. Ki hogy van vele?

(SZERKESZTÉS GOMB MIKOR LESZ MÁR?)
2.
2.
Ecneb
#1: Ezt nem értem, nekem teljesen egyformák a "jelenetek", és amúgy a videó nevében is benne van hogy: gameplay.
1.
1.
Stranger
Ebből mennyi lenne a gameplay? Minden jelenet máshogy nézett ki kb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...