Így működnek a csapdák a Deathtrapben

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 14.
  • Videó
Link másolása
Új videósorozatot indított a magyar Neocore Games az első tower defense játékuk kapcsán. A Deathtrap jellemzőit bemutató széria első darabja a csapdákra hegyeződik ki, amikkel borsot törhetünk az ellenség orra alá.

A Deathtrappel egy új műfajban vetették meg a lábukat a Neocore fiai és lányai, az akció-RPG-ket egy időre lecserélték a tower defense-re. Az új alkotásuk early access-verziója már egy ideje elérhető a Steamen, ám a laikusok számára minden frissen bemutatott funkció üdítően hat.

Ördögi trükköket, gyilkos gépeket, forgó lapátokat vethetünk be az ellenségeinkkel szemben három játékmódban: a PvP-ben, a single-ben és a kooperatív kampányban. 

3.
3.
MikelGun82
Nem ismerem őket, de igen érdekesnek ígérkezik a dolog... Azt nem értem, hogy miért nem lehet a videót pl mint az ea, és minden nagyobb, több nyelven, vagy a készítők saját nyelvén is feltenni??? Nyilván nem egy készítő-kiadó óriás, bár maga a Magyar verzió elkészítése sem lenne azokhoz mért feladat :)
2.
2.
eszem
Eddig erre a játékra csak úgy tekintettem a srácoktól, hogy ez csak egy szabadidőben összedobott "örömjáték" lesz. De nézve ezt a videót sokkal több van benne. Kíváncsian várom mi lesz a vége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...