Deathtrap PC

Tower defense és akció-szerepjáték hibrid a budapest NeoCore Gamestől.

Xbox One-on is elérhető a Deathtrap

Apró, de fontos magyar vonatkozású hír, miszerint a NeocoreGames Deathtrapje már Xbox One-ra is elérhető. Ne siess a vásárlással, január 1-től ingyen hozzájuthatnak az Xbox Live Gold-előfizetők.

Íme, a Games with Gold januári ajándékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak az Xbox Live előfizetői januárban. Ezúttal is négy játéknak örülhettek, többek között a magyar fejlesztésű Deathtrapet is bezsákolhatjátok!

E3 2015: Az xboxos indie játékok előzetesei

A konferencia előtt egy órával a Microsoft 32 indie játék trailerét töltötte fel a YouTube-ra, noha jó néhány alkotást még hivatalosan be sem jelentettek. Köztük van a magyar Neocore Van Helsingje és Deathtrapje is!

Interjú a NeocoreGames-szel

Kishazánk egyik leghíresebb fejlesztőcsapata az elmúlt években sikeresen vetette meg lábát több műfajban is. A két The Incredible Adventures of Van Helsing után legutóbb a Deathtrapet hozták el nekünk. Velük beszélgetünk most.

Deathtrap teszt

Sanda gyanúm, hogy a NeoCore Games új játéka feleennyire sem lenne ilyen jó, ha nem ötvözné a tower defense és az akció-RPG-műfaját. Külön-külön talán említésre sem lenne méltó, de együtt maga a Kánaán.

Megjelent a Deathtrap

A NeocoreGames révbe ért a tower defense játéka fejlesztésével, így már elérhető a Steamen a The Incredible Adventures of Van Helsing spin-offjának is felfogható alkotás végleges verziója. A hírhez launch trailer is dukál!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az igaz ugyan, hogy februárban elkezdenek felpörögni a játékmegjelenések, de az első héten ennek csak az előszelét fogjuk érezni. Főleg kisebb címekkel kell majd beérnünk a következő napokban.

Deathtrap - a PvP rejtelmei

Ugye tudjátok, hogy a NeoCore Games tower defense alkotásában a játékosok egymással is összecsaphatnak majd? A kompetitív multiban az egyik emberke a védő szerepét tölti be, míg a másik a szörnyek seregét vezeti.

Deathtrap alfateszt

A NeoCore Games a Van Helsing-trilógia záróakkordja előtt egy akció-RPG-be oltott tower defense-játékot tálalt fel a két stílus rajongóinak. Ami a legjobb: sikerült megtalálnia az egyensúlyt a két a műfaj között!

Megjelenési dátumot kapott a Deathtrap

Február elején érkezik a magyar fejlesztésű Deathtrap, aminek az Early Access-változata már most is megvásárolható egyébként. A jó hír mellé új screenshotokat és egy videót is kaptunk.