13 millió játékos felé közelít a Destiny

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 23.
  • Hír
Link másolása
Ha már a Respawn helyzetjelentett karácsony előtt, a Bungie is megtette ugyanezt: a fejlesztők szerint közel 13 millió játékos próbálta ki eddig a Destinyt, amin egyébként több mint 500 ember dolgozik jelenleg.

Az ünnepek apropóján a Bungie is közzétett néhány számot a Destiny kapcsán. A fejlesztők szerint eddig közel 13 millió játékos (12 869 066, hogy pontosak legyünk) próbálta ki az online FPS-t, ebben a számban értelemszerűen benne vannak azok is, akik csak a próbaváltozatot tolták.

Ezek a játékosok összesen 22,93 millió Guardiant csináltak, és 872,4 millió órát töltöttek el a játékkal, vagyis átlagosan 67 órát játszott mindenki, ami azért szép szám. A The Dark Below DLC-ben bemutatkozott Crota's End raidet 796 alkalommal gyűrték le a játékosok - minden elismerésünk azé a srácé, aki - eddig egyedülálló módon - egymagában végig tudta tolni.

A Bungie szerint több mint 500 fejlesztő dolgozik jelenleg a játékon, illetve annak folytatásán, és megígérte: az ünnepek során ajándékot, januárban pedig egy olyan frissítést kapnak a játékosok, ami több régóta várt változtatást is tartalmaz majd.

A fejlesztők az alábbi képeslappal kívánnak kellemes ünnepeket nektek. (Mi a magunk részéről ettől a fazontól nem kérünk már semmit.)

19.
19.
Aanash
Folytatása meg már készül...akkor hogy is lesz ez?
Azt ígérték hogy évekig jön a tartalom amit én úgy képzelek el hogy egyszer már megvettem a játékot utána meg letöltősbe jönnek az új cuccok sztori stb...
DE!!
Ha így is lenne se lenne jó mert ahogy elnézem a dlc tartalom/ára arányát komolyan szemen köpném a készítőket...
Nyílt világú játék...de hol?:D..változatosság,next gen grafika is elfért volna egyiket sem találtam...a vénusz valami elképesztően okádékul néz ki főleg a messzi épületek..amiket szerettem volna felfedezni,ahogy a holdon és mindenhol...
Csőpálya van mindenhol sok lehetőség nincs,egy magasabb sziklára fel se tudtam ugorni mert nem engedi a játék....
Néztetek már szét sniperrel valamelyik magasabb részről?
Inkább ne is tegyétek:D
Mindenben alul marad a játék de a készítők jól csinálták..behúztak szépen mindenkit aztán dörzsölték a tenyerüket..
A baj az hogy úgy látszik egyre többen tanulnak tőlük....
18.
18.
kriszvandaar
Emberek! Ez a jatek egy csoda! Ti valamit nagyon nem jol csinaltok :-)
17.
17.
kingdome
#8: TELJESSEN egyet értek,...egy lehúzós instabil,félkész játék nagyon sajnálom,hogy beruháztam rá!!!!! Ékes példája annak mire képes a marketing a felhasználókkal!!! Ezt a játékot még nem lett volna szabad piacra dobni!!!!!
16.
16.
kingdome
#8: Jó játék,lenne valóban ha nem lenne például olyan sem benne,hogy kidobáljon a netről kb 20-30 percenként,..és NEM az internet kapcsolatommal van a baj!!!!! Nagyon gáz egy ekkora költségvetésű játéktól,hogy képtelenek folyamatos stabil szerverekről gondoskodni!!!!Eddig nap nem telt el úgy,hogy amikor benne voltam az akcióban,ne dobott volna le.Pedig széles sávú stabil netem van.A másik hiba ami szintén csak valami féle elkészületlenségről tanúskodik,hogy alig van értelme a tower-ben a kereskedőknek,...a meglévő cuccosok nem eladhatóak,csak raktározhatóak,..node mi a *# -ért ha nem tudsz vele mit kezdeni???? Összecsapottság(ezzel a vevők becsapása is) ez a fő jellemzője ennek a játéknak,noha ott van benne a lehetőség,hogy egy jó játék legyen,de azt már elszúrták a korai piacra dobással!!!
15.
15.
Dreadlox
és mi az aktív játékosok száma? mert az számít
12.
12.
macilaci40
Kérdezhetek valamit?Hogyan lehet azt megcsinálni,hogy amióta van gamekapocs az összes ps4 hírt megtudjam nézni ?
11.
11.
DON GONDOCS
Off:
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hu/january-sale/cid=STORE-MSF75508-DEALSDECPS?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=psn%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Hungary&EMCID=GM300000_store
10.
10.
macilaci40
Remélem a folytatás jobb lesz :D
8.
8.
Aanash
Megvettem és persze hogy megfogott...egy darabig...aztán lehullott a függöny és egyre inkább észrevettem mennyire kevés és hiányos a játék...felháborìtó hogy mennyire keveset adtak teljes árért,ráadásul a dlc is édeskevés...ja hogy az is kész volt már csak lezártak részeket a játékból...ujabb lehuzás...
7.
7.
ati herceg
Ahhoz képest hogy az értékelések nem emelték a magasba elég jól megy a szekér
6.
6.
Raam989
Engem inkább az érdekelne, hogy a 13milla játékosból hány maradt aktív...
Amúgymeg:
,,|,, Ezt neked te rohadék Cryptrák!
5.
5.
Hulk86
#3 ; #4 : Ez valahogy velem is így történt! Megjelenés napján beszereztem jó volt jó volt , de nem volt az igazi, valahogy többet várt az ember tőle legalábbis én! Adtam neki esélyt , de nem jött meg az a nagy bummmmm ,hogy toljam!
De amúgy itt is mindenki benne van mint a TitanFall felmérésében az is aki csak kipróbálta!
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Nekem se, nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
3.
3.
toriell
Hát nekem annyira nem jött be:)
2.
2.
LargoPlanet4
Bár én csak a demo verzióval játszottam, de teljesen egyet értek neptunna-val. Nagyon jó játék. Remélem egyszer sikerül megvenni a teljes verziót is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...