Amerikában jövő héten rajtol a PlayStation Now

Jövő héten végre elrajtol Észak-Amerikában a Sony régóta várt streaming szolgáltatása, a PlayStation Now. Az előfizetők több mint száz PS3-as játékot érhetnek el a felhőből streamelve.

Jövő héten kedden, azaz január 13-án az Egyesült Államokban és Kanadában elrajtol a Sony streaming szolgáltatása, a PlayStation Now. Az egy hónapos előfizetés 19,99 dollárba kerül majd, míg a három hónapos csomagért 49,99 dollárt kell fizetni, emellett egy hétnapos, ingyenes próbaváltozat is elérhető lesz.


A PS Now lényege az, hogy az adott játék egy külső szerveren fut, mi pedig csak a streamelt képet kapjuk a konzolon, a tévén vagy a mobileszközökön. A cég tájékoztatása szerint több mint száz PS3-as játék lesz elérhető a startnál, de a lista később bővülni fog.

Sajnos a szolgáltatás egyelőre nem hogy Magyarországot, de Európát sem érinti, a bétatesztelés idén kezdődik majd meg az Egyesült Királyságban. 

16.
p3ti
A sony újra és újra belesétál a saját csapdájába. Fejlesztenek felesleges dolgokat sok pénzért, majd utána ha nem úgy megy teljes mértékbe telibeszarják..erre nincs is jobb példa mint a PSV, amit agyonver a 3DS, holott képességileg sokkal fejlettebb a masina, ennek ellenére nem veszik a "fáradtságot" hogy kezdjenek vele valamit.
14.
balázs fecó
Jó lenne hazánkban is, habár én pc-s vagyok, de ettől független jó lenne
13.
Yanez
Lemaradtam valamiről? Nyár óta van Psnow PS4-en, és Vita-n is. Lehet kölcsönözni, és játszani, majdnem 200 játékkal. Igaz beta version, de működik! Ez most azzal lesz más, hogy havidíjassá avatják?
12.
Szelenas
#11: Persze hogy megszűnik majd lassan, 2006os gép. Nem fogja túlszárnyalni, hisz akinek van ps3-a nem fogja ezt használni szerintem. De akinek nem volt, annak nagyon jó kis szolgáltatás lesz. Sony szempontból meg nem hiszem hogy túl nagy munka lenne ez, easy money.
11.
Chrysh
#10: És akkor a régebbi konzolokból származó bevételt szerintetek túl fogja szárnyalni a PS Now nyújtotta lehetőségekből származó bevételt? (Mert így ugyebár megszűnik a PS3-ra való igény szép lassan)
10.
Szelenas
#7: pl akinek nem volt ps3ja ki tudja vinni az előző UCket, Godofwarokat stb, még az új játék előtt, hogy tudjuk miről is szól
9.
Hunszi
#8: lehet benne valami, erre nem is gondoltam :D
8.
PaprikaJancsi
#7: Lehet, hogy arra gondolt, ha kijön a 4. Egyhuzamban végigtudja vinni előtte a trilógiát.
On: Az indulás után pár hónappal fog csak rendesen működni, az eddigiek alapján. Ne legyen igazam!
4.
h.jozsa
VOltt egy pár játék ami kimaradtt ps3-on
Majd ha élesedik a szolgáltatás megnézem!
3.
cannondale
2015-re a gyaloglás vége.
2.
zozo76hun
ha valami meg tudja ezt olni az a lag. ismerve a sony-t hogy mennyire fel tud keszulni szerver-szinten a terhelesre es a problemakra, hat, kivancsi leszek...
1.
eszem
Fogadjunk, hogy ahogy elindul le fog rohadni a rendszer :D Aztán meg jönn majd a nyilatkozat, hogy "nem számítottunk ekkora érdeklődésre"...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...