CES 2015: PS4-re is jön az új Tony Hawk-játék

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 6.
  • Hír
Link másolása
A Sony a CES 2015-ös sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy az Activision idén érkező új Tony Hawk-játéka PlayStation 4-en is tiszteletét teszi, ráadásul nagy eséllyel exkluzív tartalmaknak is örülhetünk.

A gördeszkás legenda tavaly novemberben szellőztette meg a Twitter-csatornáján, hogy 2015-ben új Tony Hawk-játék érkezik és a sorozat új tagjából konzolos és mobilos változat is lesz, ám eddig konkrét platformokat, sőt úgy általában semmiféle részletet nem tudtunk meg.

Nos, a Las Vegas-i CES-en a Sony bejelentette, hogy a gördeszkás játék új darabja PlayStation 4-re is megjelenik. Sajnos a pontos címről még nincs információnk, ahogy arról sem, hogy vajon lemezes, vagy letölthető játékról lesz szó.

Noha az új Tony Hawk-játék multiplatform lesz, az nagyon is elképzelhető, hogy a Sony és az Activision megállapodásának értelmében exkluzív tartalmaknak örülhetünk, hasonlóan a Destinyhez.

Várjuk a további részleteket!

4.
4.
Elyas
Lassan már azt se tudja senki ki Tony Hawk
3.
3.
macilaci40
Hát igen strike19 én is úgy látom, én ps1-n játszottam vele még régen,de ha új konzolra is ki jön egy,az csak is jó lehet :D
2.
2.
godach
#1: Végülis, lassan ideje már ;)
1.
1.
strike19
Várom szeretettel.Már rég játszottam gördeszkás játékkal.Úgy látom kezd beindulni a konzol generáció.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...