CES 2015: Egyedi kontroller a Mortal Kombathoz

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 9.
  • Hardver
Link másolása
A PDP jóvoltából egyedi kinézetű kontrollert vásárolhatnak az elkötelezett Mortal Kombat X rajongók idén tavasszal. A kiegészítő elérhető lesz PlayStationre és Xboxra is, maximum 50 dollárt kóstál.

Nem ért minket váratlanul a különféle videojátékos kiegészítőket gyártó PDP bejelentése Las Vegasban. Szeptemberben a GameStop expójáról már kiszivárgott pár kémfotó a dedikált Mortal Kombat X kontrollerről, amely újra felbukkant a CES-en.


Néhány dolog azonban megváltozott a vezérlőn: a bal oldali analóg kart lecserélték egy szimpla D-padra, és a jobb oldalon is több gombot találunk, amely jobban visszaadja a játéktermi feelinget.

A CNET jóvoltából egy bemutató videónk is van:


A gyártó elmondása szerint a kontrollerből két változat készül: a playstationös verzió kompatibilis a PS3-mal és a PS4-gyel is, míg az xboxos - értelemszerűen - az Xbox 360-nal és az Xbox One-nal használható.

A kontroller vélhetőleg a Mortal Kombat X április közepére datált debütjére már a boltokban lesz, ára 30 és 50 dollár között mozog majd. 

22.
22.
sutty
Aki szerint gagyi a kontroller, az picit nézzen utána, hogy milyenek is voltak a gamepad-ok, amikor a "verekedős játék" kifejezés még egyet jelentett a Mortal Kombat-al. Ez a joy nem a mai 15-17 éves korosztálynak készült, hanem azoknak, akik kb az MK1, MK2, Ultimate MK játékokon nőttek fel. Eléggé hasonlít ez a termék a régi Sega Megadrive joyra. Ha csak fele olyan jól sikerült, akkor is 20+ évet fog bírni.
21.
21.
017012
Én is azt hittem, hogy valami MK-ra kondícionált joy lesz,
erre jön egy 25 centes íbéjgagyi (kinézetre legalábbis) :D
20.
20.
Nicodemus
Pc-re is ki kene adni egy kontrollert...
19.
19.
Grabowsky30+
#15: Ez zsír! Ilyen való a verekedős játékokhoz! A cikkben említett pad meg ultra gagyi!
16.
16.
strike19
Azért kipróbálnám de én se adnék érte többet 3000 Ft-nál.
15.
15.
DarkLord
Inkább egy ilyet vennék nem kontrollert :) Ez azért már elég durva és ezzel tényleg lehet csapatni.
http://img4.hostingpics.net/pics/973102RetroblogMortalKombat3601.jpg
14.
14.
ÁDÁMFESTÕ
#13: Teljesen egyet értek. Nem hiszem el, hogy mi játékosok erre gondolunk elsőre, a "fejlesztőknek" meg van pofájuk egy műanyagra nyomott matricás controllert egyáltalán csak bemutatni is. Ez mindenkinél külömbözhet, de én pl a jobb kezemet tenyérrel lefelé fordítom, így legalább 3 ujjamat használom... erre építettem volna ha joyt tervezek MK-hoz.
13.
13.
amperovszki
na ne szórakozzunk már hogy csak attól MK-specifikus a kontroller, hogy rá van biggyesztve egy MK-logó

aszittem amikor elolvastam a cikk címét, hogy majd valami ergonómia dolog lesz, ami által hatékonyabban lehet MK-zni
12.
12.
orichalcos
A szeptemberi joyon nem analóg volt.
"It's not an analog stick, PDP told IGN. "The stick that you see is actually a series of micro-switches as well (just like the buttons), not an analog stick. It helps to bring the player closer to the classic arcade feel.""
11.
11.
jarlaxle
8....:) Azért ez fàjt.. De nem lepett meg..
10.
10.
ÁDÁMFESTÕ
Baxxus, ilyenek 2000 körül jöttek ki psx-re. Azóta senki nem tud eladni ilyen fröccsöntött gagyit. Lehet, hogy pont ez a nosztalgikus varázsa a dolognak? Na ahoz viszont drága lesz. Én maximum olyan 3000 forintot adnék ezért. A festést magamnak csinálnám inkább, az úgy tényleg egyedi.
7.
7.
godach
#6: Írtam, csekkold az üzeneteket.
6.
6.
strike19
#5: Milyen?Mert érdekelne.
5.
5.
godach
#4: Adok én neked egyet, úgyse használom.
4.
4.
strike19
Inkább egy Arcade Sticket veszek.Ez a kontroller egy Sega Saturn-ra emlékesztett,
3.
3.
A Pulyka
Analog nelkuli? Megertem, hogy a mortal jobb a D-pad-el iranyitani, de ez a kontroller tehat masra nem is jo. Igy meg szerintem felesleges.
2.
2.
PaprikaJancsi
Hát ez szerintem, valami igazán ocsmányra sikeredet. Olyan mint egy kínai pár százas vacak.
1.
1.
DarkLord
Megvenném, ha tudnák kontrolleren MK-ozni :D Amíg bill-en Expert-en végigcsapom a ladder-t és kontrollerel meg már mediumon is akadnak gondok szerintem felesleges nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...