Készül a multira kihegyezett Péntek 13-játék

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Huszonöt év után újra visszatér a megállíthatatlan Jason Voorhees, hiszen hivatalos játékadaptációt kap a Péntek 13. A kompetitív és kooperatív mulltira kihegyezett Friday the 13th-ben igazán véres macska-egér játék veszi kezdetét.

A Péntek 13 a slasher horrorfilmek egy igazi klasszikusa, amely a nyolcvanas évek elején indult hódító útjára. A cím újra feltámadt, hamarosan TV-sorozat készül belőle, illetve már tervezik a 13. mozifilmet is. A frencsájz tehát él és virul, ráadásul 25 év után újra videojáték készül belőle Friday the 13th címmel. Legutóbb 1989-ben kaptunk hivatalos játékot NES-en.

A fejlesztés alatt álló cím több platformra készül egyidejűleg és aszimmetrikus, kooperatív és kompetitív multiplayerre lesz kihegyezve, melyben az áldozati báránykákat és gyilkost is hús-vér játékosok irányíthatják, perfekt újrajátszhatósági faktorral. Megjelenés 2015 októberében.

A Kristály-tó táborban interaktív formában újra mészárlásba kezd Jason Voorhees, ráadásul az eredeti film rendezője, Sean S. Cunningham is közreműködik a projektben, aki számos ötlettel segíti a tapasztalt fejlesztőket.

Még nem tudjuk, hogy melyik stúdió dolgozik a Friday the 13th-en, további információkat a következő hetekben kapunk majd. 

A sanda gyanúnk az, hogy a tavaly novemberben bemutatkozott és közösségi pénzből készülő Last Year fejlesztői megszerezték a Péntek 13. hivatalos licencét, hiszen a megegyező témaválasztás és az 5v1-es multi nagyon árulkodó.

14.
14.
crytek
#7: De az nem jelent meg mit nézzek még rajta? :D

Outlast meg nagy burzsuj volt az első 15 perc jó volt amikor arcodba toltak egy jumpscare-t azt azután mivel már nem volt több ilyen rakás fos lett.
Ugyan ez igaz a Daylight játékra is abban kereken 1 db jumpscare volt igaz akkor kb befostam. Ilyen kéne a horror game-ekben kb percenként váratlanul a végén az újjáélesztés garantált lenne. De nem nem csinálnak ma már ilyet sajnos :(
12.
12.
7.
7.
Teuton
#1: Keress rá gámkapocs hírek közt arra hogy Soma.
6.
6.
DzsungelCsirke
#1: Hogy micsoda? Nincs single horror? Manapság minden sarkon indie és nem indie horrorjátékok teremnek, a reneszánszukat élik.

Ez a kezdettől fogva egy 5vs1 multijátéknak indult, csak időközben lezsírozták hozzá a jól hangzó márkanevet.
5.
5.
ez is gagyi lesz mint az alien részek
3.
3.
Maxika
ouatlas
amneziat nehez felulmulni.
2.
2.
strike19
THE VIDEOGAME felírat olyan betűstílussal van írva ,mint a Rambo játék.
A Video game felírta egy játéknál rosszat jelent.Azért írják rá mert ők azt akartak kihozni belőle de más lett.
1.
1.
crytek
Multifos ez is. Nehogymár egyszer egy értelmes horrort csináljanak SINGLE-be ááá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...