Itt a kedvezményre jogosító kód a Sonytól

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 23.
  • Hír
Ahogy azt a Sony a hét elején megígérte, minden PlayStation Network-tag tíz százalék kedvezményre jogosult az online szolgáltatás karácsonyi kimaradása miatt. A kuponkódot január 26-ig válthatjuk be, egyetlen vásárlásra.

Ahogy arról a hét elején beszámoltunk, a Sony minden PlayStation Network-felhasználót kárpótol a karácsonykor történt kimaradások miatt. A 10 százalék kedvezményre feljogosító egyszer használatos kupont most péntektől egészen hétfőig (január 26-ig) lehet majd felhasználni, gyakorlatilag bármire, így filmekre, sorozatokra, zenékre, előrendelt termékekre vagy éppen játékokra.

A kód országonként eltérő és tekintve, hogy a magyar játékosok előszeretettel regisztrálnak angol címmel, így azt a kódot is közzétesszük.

  • Magyarország: 8JBQQTPCFB
  • Egyesült Királyság: T6R3KB529K


A teljes lista itt található. Köszi, KisFlex!

9.
9.
strike19
#8: Ja jobban jártunk volna fél havi ps plusszal.
8.
8.
DON GONDOCS
kössz sony igazán nem kellet volnam. Legközelebb elég lessz egy hónap plus hoszzáférés.
7.
7.
Cipo3
#6: :) nekem ez a határ 3000. De most a Lara Croft 50%-os meg a tiny tököm tudja soilder 1000ft, meg egy dlc-t is most vettem meg 400Ft-ért szóval akcióstul elköltöttem vagy 4300-at.
6.
6.
strike19
Szerintem nem élek a kód adta kedvezménnyel.
Én 4000 Ft a lélketani határ amit egy digitális megjelent játékra merek költeni.
Ez a 10% kedvezmény édes kevés számomra.
5.
5.
NECROSMOKE
Tobb a seminel, de pont most nincs stekszem ra, meg a Romaniai PS Store 10% kedvezmeny kodjat sem tudom.
4.
4.
izolee69
En 4 jo kis jatekot, meg 3 Bioshock Infinite DLC-t begyujtottem 12500-ert. Ha nem lett volna az akcio, plusz a 10%-os minusz, akkor mindez 29ezer lett volna.
Szoval szerintem nem volt ez olyan rossz (mondjuk szerencse is kellet hozza, hogy pont voltak olyan cimek leakciozva 50-70 %-ra, amiken gondolkodtam egy ideje... mar nem banom, hogy vartam.:-)
3.
3.
felegyi
Na igen, kicsit gané dolog mivel nagy címre már nem tudok pályázni... de még maradt 18.08$ a számlán, így megtudtam venni a RE PS4 versiont ami 19.99$, valahogy erre vártam :)

KF56EM5KB3 a kód az USA PSN-el rendelkezőknek, a listában csak EU régiós országok vannak.
2.
2.
viktro
Erre sajnos szamitottam mar amikor bejelentettek, hogy kapunk 10% kedvezmenyt. Ket kedvezmeny (january sale, plusz 10%). Ok sem hulyek, de azert illett volna kicsit hamarabb bejelenteni ezt az idopontot, hogy a jatekosok is feltudjanak keszulni ra (gondolok ezalatt arra, hogy elmegy a paraszt a 6k-s feltoltokodert ugy, hogy a hetvegejebe ne vagjon bele)
1.
1.
thernielle
Milyen kedvesek, hogy a hónap végén az orrom alá cseszik és tesznek rá egy 3 napos deadlinet :)

Köszönöm. Azt hiszem, hogy NEM :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...