Íme, a Battlefield: Hardline hivatalos gépigénye

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 3.
  • Gépigény
Link másolása
A Visceral Games elárulta, hogy milyen minimum és ajánlott gépigénnyel rendelkezik a Battlefield: Hardline végleges változata. Fontos tudni, hogy a rendőrös FPS csak 64-bites rendszereken hajlandó elindulni.

A Visceral Games nemrégiben azt nyilatkozta, hogyha a Battlefield 4 jól ment a gépeden, akkor a Battlefield: Hardline-nal sem lesz problémád. Nos, a srácok kicsit sarkítottak, lévén az új rész kizárólag 64-bites rendszereken indul el, továbbá kétszer annyi szabad helyet követel a merevlemezen, mint az elődje.


Nem árt tudni, hogy az alábbi minimum és ajánlott rendszerkövetelmények a játék végleges verziójára vonatkoznak, a ma induló béta még nincs teljesen optimalizálva, kevés RAM-mal problémákba ütközhetünk.

Minimális rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows Vitsa SP2 64-bit (a KB971512-es frissítéssel)
  • Processzor: Athlon II/Phenom II 2,8 GHz, Intel Core i3/i5 2,4GHz
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: ATI Radeon HD 5770 (1 GB), NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
  • HDD: 60 GB szabad hely
  • DirectX 11


Ajánlott rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows 8 64-bit (a KB971512-es frissítéssel)
  • Processzor: Négymagos Intel CPU vagy hatmagos AMD CPU
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 760
  • GPU memória: 3 GB
  • HDD: 60 GB szabad hely
  • DirectX 11


Amint az látható, a játék gépigénye egyáltalán nem vészes. A Battlefield: Hardline március 19-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

34.
34.
TheProKillerOne
Hát számomra ez egy nagy csalódás volt. Úgy álltam hozzá hogy dejó végre valami ujitás megpróbálják felpörgetni az élményt biztos megveszem. Aztán jött a csattanó. Tisztában vagyok vele hogy az X360 már nem egy mai konzol de. Én azért ettől a játéktól minimum egy bf3-4 grafikát vártam volna el. Illetve a másik csalódás. Annak ellenére hogy még mindig a frostbite 3 engine dolgozik alatta jó lett volna egy realisztikus fegyverkezelés ( bulletdropp, rendes statisztikák mint bf4-ben stb.) Így gyakorlatilag a játék grafikája a call of duty-kra hajaz (a grafika állandóan úgy néz ki mint amikor a bf4-ben belépek eggy mappra és még nem tölt be a textúra a járműveken, tájakon) és a fegyverkezelés is arcade jellegű. A menü átláthatatlan, az egész mostmár ha jobban megnézzük olyan mint egy rossz fps egy gta 5 online-nal nagyon rosszul összekeverve. Nem lenne gond a játékkal, és nem is haragszom az EA-re, végülis megpróbálat valami újat csinálni, de tényleg van még mit csinálni ezen a játékon. Én egyenlőre megveszem a bf4 premiumot azzal most még év elején kapunk még valami DLC-(ke)t, aztán áprilisba a pénzből amit a Battlefield Hardline-ra tettem félre azt összeteszem a régebbi játékaim eládásával bejött pénzzel és megveszem inkább a Far Cry 4-et és a Forza Horizon 2-őt.
33.
33.
mykice
Ez csak egy szutyok beta persze hogy szebb a bf4. Maga a játékmenet nem rossz szerintem, bár előbb le fogom warezolni a teljes ha tetszik meg veszem mint az előző két részét.
32.
32.
reddevil1015
Már nem is tudom miért,de én sokat vártam ettöl a Hardline-tól. Erre kaptuk ezt nagy adag kulát. Tiszta káosz az egész! Játékmenet,manü,minden. Nem igazán érdekel a grafika,de azért álljunk már meg. Mi a retek ez?
30.
30.
anarchoid
Na a velemenyem : nekem 1harmad elvezetre jut 2harmad bosszankodas, hogy a csapattarsaim, benak, nemtudjak mit kell csinalni, ha nem csinalom az objektiveket akkor tuti vesztunk mert a tobbiek csak butan lodoznek osszevissza, komolyan mintha valami oviscsoport jatszana 10sec volt felfogni mit kell csinalni erre a barmok direkt faszsagokat csinalnak
28.
28.
Benking
Kiprobaltam hát mit ne mondja elég gyenge lett.... grafika gyenge a bf4et meg se közelíti, a fizikát nem tudom hova rakni. Mentem az autoval és körübelül a gta vice cityre hasonlitott..... Menü tiszta káosz. Ami tetszett hogy kilehet hajolni a kocsiból, meg a nyilpuska amivel kötelet tudunk kilőni. Pénzt nem adok érte, maradok a bf4nél az már bejött :D NEKTEK MI A VÉLEMÉNYETEK?
26.
26.
Kemény Fiú
#23 #24 Mert hülyék vagytok hozzá, az én ósdi configomon elfut highon 50-55 fpssel
24.
24.
Lacek896
#23: Egyetértek. Lerántottam én is de csak a fun miatt. Sokadik próbálkozásra enged fel a szerverre, a grafika semmivel sem szebb mint egy bf3, a netkód pedig erősen hajaz a bf4-ben látottakra.
23.
23.
randall13
Csak a szokásos EA-féle foshalmaz ez a játék is :D Megvan az ajánlott, erre 5 fps-em van mindent low-ra lehúzva. Na mindegy, nem mondanám hogy csalódott vagyok mert kb ezt is vártam. Annyira azért jó volt ez az Origines kiruccanás, hogy megbizonyosodjak arról, milyen jól döntöttem amikor megfogadtam, hogy EA játékra pénzt sosem fogok adni.
22.
22.
anarchoid
#20: Hat, ha reggel 6-ota jatszom vele akkor gyanithatoan igen ;)
20.
20.
takric
One-ra már lehet tölteni?
19.
19.
Giggsy
#16: Vagy nem DX11 a minimum és csak elírták. Igazából totál ugyanúgy néz ki, mint a BF3 és BF4, azoknak pedig elég volt DX10 is.
Amúgy azok után, hogy a BF még mindig képes ilyen látványt produkálni ilyen hünytümbüntyüm gépigénnyel, nekem senki ne mondja, hogy indokoltak az AC: Unity (pláne ugye ismerve a játék sebességbeli gondjait), meg CoD: AW féle gépigények.
18.
18.
mykice
Ezek szerint csak nem értenek ha egy kalap alá veszik...
17.
17.
Benking
PSen elérhető a béta!!!! ;)
16.
16.
Stranger
#14: A gépigényleírások nagy része ilyen trehány sz@r. Pl. a GTX260 mit keres a minimumban? DX10-es kártya, el sem indul vele.
14.
14.
mykice
Ajánlott gépigényt nem értem miért említik a Gtx 760 egy kalap alatt az R9 290 el... Még a gtx 7770 is egy R9 280X el van egy szinten.....
13.
13.
godach
Pc-re a blogoknál várom a jelentkezését, akinek van kedve kipróbálni.
12.
12.
reddevil1015
#10: Ha van ps plusz-od akkor ELVILEG este 7től lehet tőlteni. Ha myckie elvtársnak jók az értesülései. Amúgy meg keress rá battlefield-re a ps store-ban és ott megtalálod a beta verziót,de egyenlőre nincs hozzá download funkció...ami roppant bosszantó :S
10.
10.
Lampapa999
Ps4-re hogyan tölthetem le?
9.
9.
logic5
8.
8.
anarchoid
Most toltam egy 3 orat ;) HUUUUUUU egeszen allat ;)

sajna a nehez fegyok szuken vannak merve de azert igyis lehet orjongeni

https://www.youtube.com/watch?v=ISutzK4qzkE
7.
7.
mykice
Én úgy tudom hogy ma este 7 től lehet szedni és játszani.
6.
6.
reddevil1015
#5: nekem még leszedni se engedte... :S
5.
5.
sarosya
#4: Nekem pc-n azt írja 10-től lesz elérhető bár volt preload nekem..
2.
2.
reddevil1015
off: Február 3-at mondtak bétára,de kurv@ra nem lehet még leszedni ps4re.... tudja vki mi a f@sz van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...