Megjelent a Deathtrap

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 5.
  • Videó
Link másolása
A NeocoreGames révbe ért a tower defense játéka fejlesztésével, így már elérhető a Steamen a The Incredible Adventures of Van Helsing spin-offjának is felfogható alkotás végleges verziója. A hírhez launch trailer is dukál!

Habár az utolsó napon majdnem egy kis baleset történt a fejlesztők irodájában (a végső simítások közepette elfogyott a kávé), szerencsére sikerült idejében megoldaniuk a problémát, így a Deathtrap a tervek szerint landolhatott a Steamen.

Az akció-RPG és a tower defense műfaj szerelemgyermeke 10 százalék kedvezménnyel, 17,99 euróért vásárolható meg a Valve rendszerében. Ráhangolódásként olvassátok el az alfatesztünket és csekkoljátok le a launch trailert!

8.
8.
hedzsooo
#7: Pedig kurta jó, az külön tetszik, hogy saját pályákat is építhetünk benne, akár saját lényekkel is! :)
7.
7.
Végre nagy öröm, hogy külön játékként is elérhető a Van Helsin leginkább oda nem illő, idegesítő és amúgy a nagyon jó játékot minimum közepessé degradáló idióta tower defense... Bravó! Hurrá! Hurrá! :/
6.
6.
PaprikaJancsi
Nagyon jól néz ki :D
Ha lenne hozzá vasam, még meg is venném, de így sajna kimarad :/
3.
3.
Prax
#2: Ha néztél videókat, vagy csak olvastál róla, akkor tudhatod, hogy nem csak 4-5 torony van már, hanem jóval több is. Annyira nem pofátlan rip off ez szerintem, amit pár nagyobb cég megtesz.
2.
2.
Cipo3
Ok, de nem is 18000-ért adják hanem az értékéhez mérten.
Van Helsing-ben már láthattuk ezt a játékot. Hisz ott amikor a bázist meg akarták szállni így kellett megvédeni. Gazdaságilag okos ötlet felhasználni a már ott megírtakat és teljes játékba önteni.

Egyébként megfigyeltem magamon, hogy az indie játékokkal többet játszok mint az AAA játékokkal. AAA-s játékoknál leesik az állam. Ezeket meg élvezem és leköt.
1.
1.
DON GONDOCS
Eléggé átlagos játéknak látszik, de lehet multiban ellehet vele szórakozni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...