Így szabjuk testre hősünket a Bloodborne-ban

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 5.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik az IGN First információáradata a From Software márciusban megjelenő szerepjátékáról. Ezúttal a karakterünk testreszabási lehetőségeiről lesz szó a legfrissebb videóban. Te milyen hőst csinálsz magadnak?

Mint minden valamirevaló szerepjátékban, így a Bloodborne-ban is lehetőségünk lesz arra, hogy karakterünk kinézetét részletesen kialakítsuk. Meghatározhatjuk hősünk nemét, hajszínét, ruházatát, arcformáját és egyéb kiegészítőit a tulajdonságok mellett.

Valahogy így kell elképzelni:


A Bloodborne márciusban érkezik PS4-re.

11.
11.
p3ti
Ehhez a játékhoz olyan szinten nem illik a személyre szabható karakter...nyomják a hős zenét aztán odaraknak egy vörös csávót - lehidalok.
8.
8.
biohazard rex
#7: Hát a játék 90%-ában úgyis csak a hátát fogod bámulni szal tök mind1 :D
7.
7.
PaprikaJancsi
Furcsa, hogy a játék kinézete, részletgazdagsága és kidolgozottsága milyen szép, ezek a karakterek meg milyen undorítóan csúnyák.
6.
6.
Zelgadis187
4.
4.
KENKILL
Ha jól látom lényegesen több opció van mint a Dark Souls-ban, ami sosem baj. Azér remélem továbbra is kreálhatok magamnak kékbőrű troll kinézetű förmedvényeket a speedrun-okhoz. :)
2.
2.
azureknight0715
A baj az hogy egy az egyben átültették a dark souls karakterszerkesztőjét de még a hajak is megegyeznek az ottani lévővel, annyi különbséggel hogy most lehet szemüveget rakni a hősre.
1.
1.
DON GONDOCS
Valahogy az ilyen játékoknál azonnal nyomok egy random gombot addig még nem kapok egy nekem tetsző hőst.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...