Frissítve: Battlefield Hardline - ötmillióan bétáznak

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Battlefield Hardline, a Visceral Games shooterének múlt héten indult publikus bétáját ugyanis több mint ötmillió kíváncsi játékos próbálta eddig ki. Mi annyira azért nem voltunk elájulva tőle.

Óriási siker lett a Battlefield Hardline héten elrajtolt publikus bétája, a Visceral Games első számú embere, Steve Papoutsis ugyanis a Twitteren lelkendezve jelentette be, hogy már több mint ötmillióan voltak kíváncsiak a rabló-pandúr multiplayer kihívásra.

Ez azt jelenti, hogy a Battlefield Hardline bétája még a Destiny hasonló próbakörénél is népszerűbbnek bizonyult, azt ugyanis 4,6 millióan próbálták ki a megjelenés előtt. Az igazsághoz persze hozzátartozik, a Battlefield Hardline többjátékos béta verziója PC-n is kipróbálható.

Mi ettől függetlenül nem ájultunk el a látottaktól, de a március 20-i megjelenéséig talán még javulhat a helyzet. Akkor PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One és Xbox 360 platformokra vehetjük majd meg a játékot.

Update! Ez gyors volt, Papoutsisék a hírünk megjelenése óta bejelentették, hogy már 6 millió bétázónál tartanak. Ennek apropóján meghosszabbították a tesztet, ma este még tolhatjátok a játékot!

Update #2! Még egy utolsó frissítés, a Visceral ugyanis bejelentette, hogy végül elérték a 7 millió bétázót is.

36.
36.
#35: Nem akarok beleszólni, de a csákónak se ártana néha utánanézni a dolgoknak, például hogy milyen útja van a lövedéknek, stb. Ugat hogy nem találja el, és elé kell célozni, holott a valóságban is elé kell ha mozog...értem én hogy a stílusát szóltad le temptation-nek, de szerintem nem volt egyáltalán gáz, inkább nevelő célzatú :D
35.
35.
predator90
#34: a butaságodon és jellemtelen stilusodon pontosabban, kösz az engedélyt, nem kellett volna de igy legalább tisztáztuk :) legjobbakat neked is és vastag pajzsot mert ahogy primitiven megnyílvánulsz, ott termek
34.
34.
Dark_Temptation
Csak nyugodtan. Legalább ennyi örömöd legyen az életben hamar máshol nem találod. éld ki magad a gemkapcson :) kívánom a legjobbakat :)
33.
33.
predator90
#32: szórakoztatsz, ne örülj semmi több, idönként leereszkedem a hozzád hasonló emberekhez mert önként fested magad bohocra hogy engem boldogíts
32.
32.
Dark_Temptation
#29 teljesen igazad van te ragadozó. Hisz ismersz és tudod milyen vagyok. Úgy az állításod rád is igaz. Az hogy meg milyen stílusban adom elő magam az csakis tőlem függ és az én szívem jog. ennyire rám vagy állva?? idéznék egy nap embertől cristianotol: mivan ember te buzivagy belém? Szereted a kuki??
29.
29.
predator90
#28: addig van ilyen stílusod másokkal szemben amíg csak a monitor elött vagy, élöben szemtöl szemben meg mukkani se mernél, tartalmilag igazat adok de ahogy elöadod magad az ritka alja
28.
28.
Dark_Temptation
Úristen :-D te idióta.. Szerinted ha egy mozgó celpontra lösz akkor rá kell rakd a celkeresztet és eltalalod? :-D hülye vagy öcsém. Ez esetben az a katona ugyan úgy futni fog és a golyó sem teleportal.. Idő kell h célba érjen akármilyen gyorsan is halad....épp ezért kell a célpont elé lőni kicsivel h eltalad :-D birka. Úristen ha ennyi eszed nincs akkor sorry nem neked való maradj a codnal... :/
25.
25.
suresz
AE arrogancia hogy óriási sikerről beszélnek egy beta tesztnél!
beta teszt akkor lesz sikeres, ha kiküszöbölnek minden hibát
az hogy letöltenek egy premier elötti játékot ingyen...
"siker"?!
24.
24.
TheProKillerOne
Még most is megy a béta :D Megkérdeztem havert es azt mondta hogy a teljes játék megjelenése elötti 1-2 hétig továbbhuzzák a betát. Amugymeg érthető mivel jelenleg nincs új dlc a bf4-hez a Hardline meg még nem jött ki, azt meg nem akarják hogy a közönség elvessze az érdeklődését.
22.
22.
goblinfing
Ez az első BF bfbc2 óta amivel több órát tudtam játszani és élveztem is. Nekem már nagyon elegem volt abból hogy mindenki tankkal baszakodik és nincs semmi land combat..
21.
21.
xSHx
Kicsit túl gyors már. Az is baj, h nehezen hozunk össze egy kb. 5v5 SD t. Na meg mivel itt újdonság a BF, a töbségünket behúzta.

Am terveztek Canával PS t venni másodlagos konzolnak?
20.
20.
xSHx
Jó lett az AW, tetszik is de nem egy BO2
19.
19.
xSHx
Bocsi, a smile kimaradt a végéről
17.
17.
reddevil1015
Sajnálom,h ekkora fos lett ez a hardline.
15.
15.
TheProKillerOne
#9: XD nekem haverok mondták hogy mennyek már velük multizni mert eltolták későbbre a végét. Amúgymeg nekem annyira nemjött be (X360) hogy én úgydöntöttem hogy megveszem a Battlefield 4 Premiumot, az tartalmasabb részemre és elvileg az EA azt mondta hogy valameddig még lessz vele elérhető tartalom mert terveznek még DLC-t kiadni.
14.
14.
Az az öt az hat, az EA kiadott azóta egy közleményt, bizony hatmillió bétázó volt.
13.
13.
xSHx
#11: Sztem is. Nekem nagyon bejött. Sok taktikus mód lesz benne. Amit láttunk a bétába az csak a jéghegy csúcsa. Pl tudtommal lesz VIP kimentés és számítok még valami SD féle módra is. Na meg ami mellett még nem szabad elmenni, hogy a karakter nem akad fent minden szaron + nagymértékben lerövidültek a töltésidők (PS4). Uh ez már most jobban összerakott mint a BF4 valaha is lesz.
12.
12.
xSHx
Jacques: A Linkesek megveszik PS re
10.
10.
kopic
#2: Hogy lehetne egy béta 1 hónapos szted ?:D
xd
9.
9.
#2: Egy nappal tolták csak ki a határidőt, nem tudom hol olvastál ilyen sokat :)

Amúgy szerintem akiknek a BF4 tetszett, valószínű ez is tetszik, de én mivel meguntam a BF-et, és kipróbálva a hardline-t kb ugyanazt kapnám, így nem veszem meg.
5.
5.
Lackooo84
Ja, meg a BF béta publikus... :D
4.
4.
#2: Olyan sokáig? Hát addigra megunja mindenki :D
2.
2.
TheProKillerOne
Még mielőtt csodálkoznátok hogy még ma is megy a beta holott 8.-án lett hivatalosan vége, az azért van mert eltolták a beta végét febr. 28-ra!
1.
1.
Baksi
"kuka"
kar erte pedig az alapok jok voltak....
MGO ota egyedul a Last of us multija volt az ami lekotott.
itt is csak a mergezett egerek futkorasznak killstreakeket gyujtogetni.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...