A jövő hónapban érkezik a Cities: Skylines

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 11.
  • Megjelenés
A Cities in Motion fejlesztői maradnak a kaptafánál, márciusban érkezik a következő játékuk, amely ezúttal is városépítő stratégiák sorait erősíti. A Cities: Skylinesnak leginkább a régi SimCity rajongói örülnek majd.

Március 10-én érkezik PC-re, Macre és Linuxra a Cities: Skylines. Nem lehet azt mondani, hogy a piacon hiány lenne a városépítős címekből: a SimCity és a Cities XXL mellett egy újabb trónkövetelő jelentkezett be.

A Colossal Order alkotásában tényleg hatalmas térképeken húzhatjuk fel álmaink települését, ráadásul a modok támogatása sem maradt ki a fícsörlistából. A legkisebb részletektől kedve építhetjük fel a metropoliszunkat. 

Az előrendelők további ingame elemeket, digitális művészeti albumot és képeslapokat kapnak.

6.
Naridar
Ha hozza a Simcity 2013 játékélményét nagyobb alapterülettel, kötelező online nélkül, akkor már jó játéknak nézünk elébe.
5.
GAMEROD
Hát azért az XXL kicsivel szebb, mint ez a műanyag látványvilág. Egy transport tycoon klónnak jobban örülnék.
4.
mestermagyar
#1: ÓÓ a pajadox stúdijó!! De élvezem hogy a mostanában kedvenc stratégiáim mind tőle vannak, és DLC-vel mind 100 dolcsi feletti áron vehetném csak meg őket...
3.
DON GONDOCS
OFF csak érdekes hogy elbánnak a címel:
https://www.youtube.com/watch?v=HELfuiarPpo#t=73
2.
makkandis
Ahogy nézem a trailert, kedvet kaptam, hogy megint feltegyem a SimCityt
1.
TheNick
Mondjuk az XXL nem fog konkurenciát jelenteni. Várom a Skylines-t, már a rendelkezésre álló terület miatt is. Persze arra érdemes felkészülni, hogy jó adag DLC is jön majd mellé idővel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...