Cities: Skylines PC

Városépítős játék a Cities in Motion fejlesztőitől.

Tölthető az Epic Games Store újabb ajándéka

A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store legújabb ajándékával. Ezen a héten a modern városépítő menedzsmentjátékok krémjével vár bennünket az áruház, a jövő héten pedig egy horrorjátékot zsebelhetünk majd be.

Pókokat és százlábúakat ajándékoz az Epic Store

Ezen a héten a jó öreg Atari-játékgépek klasszikusait adja ajándékba az Epic Games Store, mégpedig kívül-belül felújított formában. A Black Widow: Recharged és a Centipede: Recharged mellett a Dauntless mellé is kapunk egy csomagot.

Cities: Skylines - megnyílnak a repterek

Holnap délelőtt szárnyra kap a Cities: Skylines legújabb DLC-je, az Airports. Ahogy azt a címe is sugallja, végre megtervezhetjük álmaink repülőterét a Colossal Order nagyszerű városépítőjében.

Lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója

Három év után elhagyja a cégvezetői posztját Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. A svéd játékkiadó élére a vállalat korábbi CEO-ja, Frederik Wester tér vissza.

Ingyenesen tölthető a Cities: Skylines

Elindult az Epic Games Store karácsonyi meglepetéssorozata, elsőként a Cities: Skylinest tette ingyenesen letölthetővé a digitális áruház. Siessetek, mert csak egy napig él az akció!

Az Xbox Game Pass második májusi hulláma

Hiába kaptunk már május elején egy adag játékot az Xbox Game Pass kínálatába, nem ér véget a hónap második adag nélkül. A már beharangozott Alan Wake mellett a Minecraft: Dungeons és a Cities: Skylines is várja az előfizetőket.

Íme, a PlayStation Plus májusi kínálata

Megérkeztek a PlayStation Plus májusi befutói is: ezúttal két szimulátort kapnak az előfizetésük mellé a PS4-játékosok. Az utóbbi évek egyik legjobb városépítője, a Cities: Skylines mellé egy közkedvelt rétegjáték, a Farming Simulator 19 jár.

Kimagasló évet zárt a Paradox Interactive

A leginkább a hihetetlenül összetett stratégiai játékairól ismert Paradox Interactive rekordméretű játékosbázissal zárta 2019-et. A kiemelkedő érdeklődés a játékaik iránt a bevételeiken is meglátszik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

Akciókkal indít a PDXCON

A Paradox-fanfest alkalmából idén is bőven el leszünk eresztve remek akciókkal; a legendás stratégiafejlesztőnek szinte az összes alkotása komoly leárazást kapott, a Crusader Kings II pedig még ingyenes is.