Ilyenek lesznek a Bloodborne fegyverei

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 18.
  • Videó
Link másolása
Az IGN First legfrissebb videója a Bloodborne fegyvereire koncentrál. A From Software alkotása ezúttal a támadásra hegyeződik ki, ezért sem találunk a szerepjátékban pajzsokat. Kardokat, kaszákat és puskákat annál inkább.

Bárdokat, ostorokat, fejszéket, kaszákat és rengeteg más brutális fegyvert találunk a Bloodborne-ban, s csak az ízlésünktől (és az ellenfelek típusától függ), hogy melyiket vesszük a kezünkbe. Az IGN ezeket mutatja be nekünk egy akciódús gameplay videóban.

A játék március 25-én jelenik meg PS4-re.

51.
51.
p3ti
#49: Thx a választ. Igazából sosem tudtam belemélyülni sem a Dark Soulsba, sem a Demons soulsba. Lehet majd teszek egy próbát a DS első részével, mivel mostanság többet fut az X360 mint a többi konzol. Valamiért megutáltam az olyan játékokat amik középkori fegyvereket használnak... Csomó játékot ezért hagytam félbe (Skyrim,Dragons Dogma,Kingdom of amalur) a dragon age-et is nagyon nyögve nyelően vittem végig. Jobban oda vagyok a lőfegyverekért - lehet hülyén hangzik, de a Fallout 3ba beletoltam 150 órát - szerintem eddig még egy játék sem kötött le.
49.
49.
KENKILL
#45: Hát most nagyon hosszan bele tudnék menni, hogy miért is istenítik annyira azt az embert aki készíti ezt a játékot, és aki a Dark Souls első részét is készítette. Első sorban azért mert az elsőben jobb volt a pályadizájn, a történet, a hangulat, az online funkciók, és meg volt benne az a plusz ami igazi kult játékká tette. Ráadásul a DS2-ben létezik egy olyan tervezői borzalom, hogy Soul Memory ami totálisan tönkrevágja a multiplayert, és amit azóta sem hoztak helyre - és az új kiadással sem fognak.

A kérdésedre válaszolva meg mitől több az egyik FPS a másiknál? Vagy az egyik RPG a másiknál? Nem kell több legyen, elég ha más annyira, hogy valami újdonságot vigyen a zsánerbe. Mert tetszik vagy sem, a DS-féle játékmechanika kezd zsáner lenni, aminek szerintem sokan örülnek.
42.
42.
p3ti
Ebből a videóból kb. 2 dolog jött le. Lesznek patkányok és parasztok, és ostorral lehet ellenük harcolni - farm szimulátor 2015.
40.
40.
PaprikaJancsi
Jól néz ki, bár a Dark Souls-ok után biztos nem vennék még egy ilyen játékot. Abban viszont biztos vagyok, hogy 9 körüli pontokat fog kapni.
De ez a marketing hír :D Szánalmas :D
39.
39.
Ruga
#6: Látom az irónia nem ment át.. :)
38.
38.
Trapyd
Az "ostoroknak" elég gyenge az animációja, szerintem azon volna mit finomítani. Eddig egy souls játékkal sem játszottam, de a videók alapján, nekem úgy tűnik inkább türelemre van szükség ezekhez a játékokhoz, mint ügyességre. Amúgy tetszik.
36.
36.
#35: Így már jobban hangzik :D

Traktoros- király is lenne. Eredetileg is úgy tervezték, hogy 1 halál és a játék elején vagy. Persze ezt végül kivették, de most már valami pluszként beletehetnék.
35.
35.
simon 555
#31: Azért annyira nem lett könnyű :D
Csak akkor töltődik vissza valamennyi ha előtte megsebesített a támadott ellenfél. Tehát ha kevés az életed nem tudod csak úgy feltölteni potion nélkül.
Plusz nincs védekezés. Csak elugrani tudsz a támadások elől.
32.
32.
KENKILL
Te jó ég mi van itt megint... Attól mert valami nem a te stílusod, még nem szar, higgyétek el nem kevés embernek ez a kedvenc műfaja. Nekem pl a gta 5 nem tetszik annyira, mint amilyen elvárásaim voltak, de attól még nem szar. Konzolvitába nem óhajtok beleszólni, én idén karácsonykor vettem PS4-et és teljesen meg vagyok vele elégedve, főleg ha azt nézem, milyen címek lesznek rá idén.

A Bloodborne meg azoknak készül akik szereti a régi vágású játékmenetet. Élek a gyanúperrel, hogy akik szidják a Souls szériát még sosem próbálták ki igazán, és nem arról beszélek, hogy elvitted az első bossig és feladtad. Kis utánajárással, kitartással és tapasztalatszerzéssel pár óra alatt bele lehet tanulni a játékmechanikákba, és onnantól kezdve nem nehezebb mint bármilyen más játék Hard fokozata. Ráadásul egy játékmenet terén rendkívül jól kitalált, hihetetlenül addiktív műfaj ez, olyan sikerélményt nyújt mint semmi más. Azzal egyet értek, hogy a médiakampány kissé furcsa, látszik, hogy nem akarnak túl sokat mutatni a játékból (nyilván, hogy a felfedezés ereje továbbra is megmaradjon), így mintha nem nagyon látnánk újdonságokat videóról videóra.

Akit meg nem érdekel, nem értem minek kattint a hírre és ír lefikázó kommenteket, mielőtt kijönne egyáltalán a játék. Ezzel nem mondasz gyakorlatilag semmit, csak magadat minősíted.
31.
31.
#18: Hát azt remélem is, hogy hozza. Csak nekem jobban bejön a taktikus, védekezek aztán támadok harcrendszer. Meg félek, hogy megint az lesz ezzel a szériával, hogy felgyorsul és követhetetlen lesz, mint sok más Japán széria. Persze remélem nem jár majd úgy, mint egy Resident evil. Nekem kissé furcsa, hogy jó támadás esetén visszatöltődik az élet. Mondjuk egy hardcore módot dobhatnának hozzá amiben minden ilyet kikapcsolhatsz.
27.
27.
Chrysh
A Bloodborne-ban már fegyverek is vannak? Úristen, ennek aztán a fele se tréfa!
25.
25.
Hunszi
#21: Nem temaba vago az biztos, csak kifejtettem :D Maskepp, teljesen elfogadom, hogy nem mindenkinek egyforma az az izlese, szerintem a maga stilusaban a Bloodborne egy nagyon jo jatek, csak nem akkora meretu, hogy huzocime legyen a konzolnak, mivel ezt a stilust jelentosen kevesebben kedvelik.
23.
23.
Raizen25
Úgy bírom ezeket a kis okostojás megmondó embereket :D
boldog vagyok,h ti már ismeritek a játékot nekem sajnos várnom kell a megjelenésig :S
21.
21.
simon 555
#20: Ezt szerintem nem nekem akartad írni :)
20.
20.
Hunszi
#15: Te lehet mar vegigvitted, de rengeteg potencialis vevo es jatekos van, akik meg nem, annak ellenere, hogy esetleg volt az elozo generacioban konzoljuk, nekem csak most lett...uh szamomra abszolut vetel lenne alapbol. A GTA V Remastered eladasait nezve pedig, nem is lenne a Rockstartol rossz lepes, sot. En ha a helyukben lennek, kidobnek egy remastered editiont, hogy kicsit hozza meg az emberek hangulatat (akar a hype miatt akar nem) mielott bejelentenem a 2. reszt, e mellett persze a befektetes is megterulne, mert jokora penz jonne belole.
19.
19.
Rocco-001
#5: Nagy szavak ezek apám... :)
18.
18.
simon 555
#16: Nehézségre bőven hozza a szintet. Alfát játszottam, nem tudtam végigvinni.
Mondjuk sokkal játékosbarátabb lett az biztos. Nem kell törődni a lelkekkel ha meghalsz pl, meg jobban ösztönöznek a támadásra védekezés helyett(életet tölthetsz vissza ha jól támadsz)
17.
17.
Rocco-001
Nekem a darks souls a kedvenc jatekaim közé sorolom,ezt is nagyon várom már,biztos jol meg lesz csinálval és kellőkép nehéz lesz.
Mindeközben az Xone-ra semmi exclusive....
16.
16.
Hát ez már nem a Dark Souls. Nagyon akció orientált lett az egész. Kb; mint a Dragon's dogma.
15.
15.
simon 555
#11: Ne mindig magadból indulj ki, nem mindenkinek olyan az ízlése mint neked.
14.
14.
simon 555
#10: Ugyan azok csinálják mint az említett 2 játékot.
13.
13.
imchristailor
#12: Nekem volt, de ha lesz megint végig tolom. Eddig sosem jutott eszembe, de tényleg nagyon jó lenne, ha megcsinálnák, a zombis kieget még én sem próbáltam. :)
12.
12.
Hunszi
#11: Ebbol kiindulva pedig nagyon remelem, hogy lesz Red Dead Redemption Remastered is, mert sajnos nem volt szerencsem kiprobalni
11.
11.
Hunszi
Tul kis reteget fog megfogni ez a jatek szerintem es ezert nem lesz PS4 huzocim. Sajnalatos kijelenteni, de eddig, amiert megeri nextgen konzolt venni az csakis kizarolag a GTA V Remastered, persze csakis annak a szemelynek, aki meg nem jatszott PS3on vagy 360on...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...