Jövő hétig tart az Ultimate Xbox Sale

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Tegnap hivatalosan is elindult a jövő hétfőig tartó, Xbox 360-as és Xbox One-os akciókat egyaránt felvonultató Ultimate Xbox Sale. A leárazási hullámban jelenleg 24 Xbox One- és 31 Xbox 360-játék vásárolható meg olcsóbban.

Az Xbox hivatalos oldalán már megtekinthető az a lista, amin azok az Xbox One- és Xbox 360-játékok szerepelnek, amiket a következő napokban hihetetlenül olcsón vehetünk majd meg. A lista huszonnégy Xbox One-játékot és harmincegy Xbox 360-játékot vonultat fel, amelyek 20 és 80 százalék közötti kedvezményekkel szerezhetőek most be. További érdekesség, hogy akik rendelkeznek Gold előfizetéssel, azok további engedményeket is kapnak.

A listán olyan népszerű játékok szerepelnek, mint a Halo: The Master Chief Collection, a Killer Instinct: Complete Collection, a Middle-earth: Shadow of Mordor, a The Walking Dead, a Call of Duty: Advanced Warfare vagy a Watch Dogs.

Ti beruháztok valamelyik játékra?

43.
43.
DON GONDOCS
Amúgy nem tud valaki jó árusított Rayman origint ps3-ra dobozosan mert a store-t már elfelejthetem.
42.
42.
DON GONDOCS
#41: ja a magyar store is bővült, a francba :D Most megint behúzott.
41.
41.
Yanez
#34: Ja, épp ma vettem észre az új store akciókat, igaz usa accon: FC4 $25, Fifa 15 $30, Shadow of Mordor $25 vagy $17 (?) és még van egy pár, de ez a három érdekel a legjobban. Ja és csak a PS4-es kínálatába kukkantottam bele! Mindjárt csekkolom az elôdjét is! Asszem most inkább ezekbôl veszek valamit az Order helyett. :D
40.
40.
#37: Teljesen igazad van, én nálam is már csak a Destiny van lemezen, store-ból húztam be a Driveclubot olcsóbban, a ResEvil Rev 2-t is előrendeltem onnan, meg úgyis lesznek még leárazások, sőt ingyen játékok is a ps plus mellé, kár már lemezen venni bármit is.
39.
39.
kopic
#25: "En úgy játszottam végig, hogyy minden sarokba benéztem, mindent felkutattam. Majdnem össze is gyűjtöttem mindent youtube nélkül. :)"
Ez nalam is pontosan ugyan igy volt.;)
37.
37.
tupaccc
33. mindennek van elonye-hatranya sajnos, errol oldalakat lehetne irni. En is 2evvel ezelottig ragaszkodtam a lemezes dolgokhoz, de azota, sok minden megvaltozott.
Regi motoros vagyok, meg a floppy idoszakbol, amikor azokkal volt tele a haz. Aztan atmentettem mindent cd-re, majd dvd-re, mostanra meg van 2 x 3tb-s hdd-m es azon van minden. Pc-m lemezt az elmult 5evben csak windows installkor latott, arra mar mindent digitalisan veszek. Annak talan az az elonye, ha netan kipakoljak a hazunkat, a jatekok nem vesznek el.
Konzolokkal is kezdek igy lenni, mostanra mar csak 2lemezes jatekom maradt. Felesben 5-10$ arakert meg nem sajnalom, hogy a jatek eladhatatlan.
Szep lassan betor hozzank is a netflix, amin fillerekert neznek az amerikaiak barmennyi filmet, es szerintem par ev kell, hogy a lemezes adathordozok a floppy sorsara jussanak. Egyetlen dolog amivel nem vagyok kibekulve, az a felho. A mai hacker vilagban, nem szeretnem a szemelyes holmimat ilyen formaban tarolni, az tuti.
34.
34.
Spectrum
Éppen mától az európai PSN is nagyon szuper ajánlatokat villantott.

De ha a Live nyomja a jó játékokat alacsony áron, csak a hülyék nem örülnek neki. Platformtól függetlenül szupernek tartom az akciókat, mert ez a verseny jegyében a riválisokat is leárazásra kényszeríti.

Amúgy meg annyi dolog szar manapság, egymás örömének is lehet ám örülni.
33.
33.
Ra1D3n
#32: A baj ezzel csak az(nekünk felhasználóknak nem feltétlenül az), hogy a kisebb boltok kezdhetik lehúzni a rolót, és előbb-utóbb ilyen online akciók mellett semmi keresnivalója nem lesz a fizikai értékesítésnek. Én ezt nagyon sajnálnám...
32.
32.
tupaccc
31. Semmi gond, lattam en, hogy hirtelen felindulas az egesz, mert meg a collectiont se lattad, hogy valojaban 44$.
Amugy folyamatosan figyelem a ket gepet, es nagyon hasonloak mindig az akciok, par dollar kulonbseg szokott lenni az egyik vagy masik konzol javara. Ilyenkor a jobb ar gyoz, grafika ugyis ugyanaz.
Ez a next-genek legpozitivabb ujdonsaga szerintem, mert ps3-xbox360 idokban is voltak akciok, de messze nem ilyen brutalisak, mint most. Remelem ez igy is marad. Most pc mellett ps4-re vettem 3jatekot - Knack, Rayman Legends, Tomb Raider:DE. Kemeny 4500forintot fizettem ertuk, vicc :-)
Lehet az eros konkurencia teszi, vagy igy akarjak az embereket digitalis vasarlasra szoktatni, nem tudom. Lenyeg, hogy nekunk most nagyon megeri.:-)
31.
31.
Ra1D3n
#27: Benéztem, elég szarul vannak kiírva az árak az általad említett linken... Sry.
30.
30.
tupaccc
28. boxon azonnal us profillal kezdtem, már xbox 360 esetében is.
PS4-nél gondoltam adok egy esélyt a magyar accnak, de megbántam. Drága, kevés akcióval. Az us store meg folyamatosan pörög. Rengeteg játékot vettem pár dollárért, igaz közös accot használunk, szóval az ár is feleződik.Ha nem vagy achievement-trophy hunter, akkor megeri feltenni egy us es uk profilt, a magyart meg elfelejteni. Szerintem mindket konzolon ez a nyero paros.
Szóval az összes platformon most nagyon ki akarják nyalni a hátsónkat :-)
29.
29.
DON GONDOCS
#28: Nemis szabad ott vásárolni csak az akciósan, bár a ps4 játéok árai télleg horror kategória. A ps3 játékok viszont akciósan nagyon jó játékokat lehet beszerezni, nekemis úgy gyült össze vagy 40 3000ft-ból gyakran 2 játék belefért. pl ME+DA, KZ+Infamous bundle, Bayonetta+Vanquish, De tény a régi játékok ára is drágabbak az újjaknál.
28.
28.
Falcon
#17: akkor valószínű itt a hiba mert magyar profilom van de ott horror árak vannak
27.
27.
tupaccc
19. bocsanat, hogy ugy fogalmaztam, ami egy fanboynak fajo lehet. Tul oreg vagyok en mar ilyen gyerekes veszekedesekhez.
Mindket konzolon rendszeresen vasarolok, csak a sracnak irtam, hogy nagyon nincs tisztaban a dolgokkal ha ilyeneket ir. Ennyi.

On: erdekes, hogy lassan marcius, es meg mindig mennyi jo akcio van. Boxon itt az ultimate sale, ps-en most jart le a valentine sale, es 2napjara ra jott ez a mostani. Pcn meg a jelenlegi Humble Bundle nagyon utos, meg is vettem :-)

23. en se szoltam hozzad, en se voltam rad kivancsi, akkor milyen alapon osztod neki is az eszt? Orulet mennyire le tudtok menni ovoda szintbe
25.
25.
respectpele10
Mondjuk igen, az AI butaságait sokszor ki lehetett használni. :D A játékmenet nekem is tetszett persze. Én úgy játszottam végig, hogyy minden sarokba benéztem, mindent felkutattam. Majdnem össze is gyűjtöttem mindent youtube nélkül. :)
24.
24.
Yanez
#23: Mindkét oldalon vannak remek akciók, csak más-más időben. Psn-en pl decembertől több, mint egy hónapon keresztül, hetente változó leárazások voltak, persze amcsi store-ban. Most a Live büntet. Az pedig, hogy kinek mely játékok kellenének, és hogy éppen az van az egyik, vagy a másik kínálatában, nos sry. Szerintem olykor-olykor mindenki jól jár, ha jó időben van, és jó helyen.
19.
19.
Ra1D3n
#17: Most tényleg muszáj volt idejönni nagyot szólni. Mitől nagyszabásúbb? Ne legyünk már ennyire birkák... Elég csak megnézni a telltale-es cuccokat... Live-on sokkal brutálabb akciók vannak. Telltale games collection PSN-en akciósan 110$ wáóóó, Live-on meg golddal behúztam 50$-ért... Aludj egyet, mert ahogy elnézem csontrészeg vagy(legalábbis más nem indokolja, hogy ilyen baromságot böfögj ide mint ez a poszt...)
17.
17.
tupaccc
7. biztosan van ps4-ed? Igaz nem HU accal kell regisztrálni, hanem us accal. Új játékok legtöbbször 51-60dollárért mennek.
Ami az akciókat illeti, december óta folyamatosan vannak akciók, már több játékot vettem 5-15 dolláros áron.
Amúgy most is van egy nagyszabású leárazás, jóval nagyobb ennél...

http://gamekapocs.hu/tag/don_gondocs/blog/9016/psn_store_update_feb_18
16.
16.
PaprikaJancsi
#3: A Lords csak egy napig volt, a Halo meg hétvégén lesz!
15.
15.
DON GONDOCS
Mit akartok most egész ó kis akciók vannak a storeban, az elmúlt 2 héthet képest.
A liveon meg amúgyis jól árazottak a játékok.
14.
14.
respectpele10
9# :D Mondjuk az kétségtelen, hogy nem egyszerű. :) Engem pont ez fogott meg benne. :)
13.
13.
BandiSecurity86
Én a Lord of the fallent 10000 vettem PS4 decemberben!Ráadásul felesben!Az akciók meg nagyon jók Ps4 te kis birka :)
11.
11.
kamgecam
#7: Nagyon jó kis leárazások vannak Ps4-en.Hol nézted?:)

8.
8.
respectpele10
6# Az Infinite ? :OO mi nem tetszett benne ? Nekem 10/11 a játék.
7.
7.
Falcon
ps4-en meg csak a drágaság van...... minden 2x annyiba kerül mint dobozosan és amit a legjobban utálok hogy a régi játékok -dlck is ugyanannyiba kerülnek mint az újak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...