Eddig zajos siker a Shadowrun: Hong Kong

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 19.
  • Biznisz
Link másolása
Véget ért a Shadowrun: Hong Kong Kickstarter-kampánya, ami remekül sikerült: a várt összeg tizenkétszeresét zsebelte a Harebrained Schemes, így megvalósulhat majd az összes stretch goal.

Véget ért a Shadowrun: Hong Kong Kickstarter-kampánya, és remekül zártak a fejlesztők: eredetileg 100 ezer dollárt szerettek volna összekalapozni a projekt munkálataira, amiből végül 1,2 millió dollár lett. Az első 100 ezer dollár egyébként mindössze két óra alatt jött össze.

Habár a Harebrained Schemes előző játéka, a Shadowrun Returns 1,8 millió dollárra volt jó a játékosoknál, a srácok így sem panaszkodhatnak, elvégre a Hong Kong egy kisebb kaliberű projekt. A Returnsnél 400 ezer dollár volt az alsó hangon elvárt pénzösszeg, ami azt jelenti, hogy az új fejlesztés arányosan több pénzt vonzott, mint elődje.

A Shadowrun: Hong Kong augusztusban jelenik meg Windowsra, Linuxra és Macre, és ennyi pénzből a Kickstarter-kampány során kitűzött összes stretch goal, így egyebek mellett a 4-5 órás extra minikampány is megvalósulhat. 

5.
5.
#3: Még én sem. Heti 3 órát szabtam ki magamnak, mert egy Shadowrun ritka élmény. Mindenesetre örülök, hogy ezúttal is ilyen jó lett a kampány, biztos vétel.
Kíváncsi lennék mire kezdenének annyi pénzzel amennyiből AAA címek készülnek...áhh az meg is változtatná a játékvilágot :D
4.
4.
#3: Én még csak az alapjátékban járok, de augusztusig kipörgetem a Dragonfallt is :)
3.
3.
makkandis
Még a Dragonfallt se játszottam ki és már jön a Hong Kong, össze kell kapnom magam.
2.
2.
hedzsooo
#1: Nem lett volna igazi nyereség, ha bent marad tőkének a folytatáshoz. Jó játékot kell készíteni -ahogyan ők is teszik- és akkor van mit zsebre is tenni, így van ez. :)
1.
1.
godach
Ilyenkor nem értem. Az előző játékuk nyereségét, hova a bánatba tették, ha újra koldulni kellett?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...