Shadowrun: Hong Kong PC

A Shadowrun: Returns Hongkongban játszódó, standalone folytatása.

Májusban is számos izgalmas cím érkezik az Xbox Game Pass katalógusába

A Microsoft bejelentette a májusi Xbox Game Pass címeket: többet már a megjelenés napján megkaparinthatnak az előfizetők!

Konzolokra is megjelenik a Shadowrun Trilogy

Ugyan hivatalos bejelentés még nem érkezett a Paradox Interactive-tól, de a Redditen olvasható pletykák után már a tajvani korosztálybesorolásért felelős szervezet honlapján is előkerült a konzolos Shadowrun Trilogy.

Ingyenesen tölthető a Shadowrun Trilogy

Végéhez közeledik a GOG nyári akciósorozata, amit természetesen egy újabb ingyenes játékkal, pontosabban játékcsomaggal koronáz meg a lengyel áruház. Ingyenesen tölthető a Shadowrun Trilogy!

Megérkeztek az Epic Store legutóbbi ajándékai

Menetrendszerűen cserélődött le az Epic Games Store ingyenes játékkínálata, ráadásul kifejezetten ütős lett a felhozatal. Ezúttal nem kevesebb, mint négy címet zsákolhatunk be.

Humble Bundle a jó történetek kedvelőinek

Újabb akcióval jelentkezett a Humble-csapat, ezúttal olyan játékokra csaphattok le, amelyeknél a sztoriközpontúság a közös nevező. A Her Story is része a felhozatalnak, a nagy sikerű indie fejlesztés már fillérekért vihető.

A hét legjobb játékakciói

Újonnan induló rovatokban hétről hétre összegyűjtjük azokat a játékokat, amelyeket éppen akciós áron vásárolhattok meg. Igyekszünk minden igényt lefedni, így a konzolos akciók mellett a PC-s leárazásokat is górcső alá vesszük.

Bővített kiadást kapott a Shadowrun: Hong Kong

Már elérhető a digitális boltokban a Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition, amely a kötelező frissítéseken felül egy új hatórás kampányt is tartalmaz. Ha gyorsan lecsapsz rá, féláron juthatsz hozzá.

Shadowrun: Hong Kong - ingyenes tartalom jön

Ismét érdemes lesz elővenni a Shadowrunt feltámasztó Shadowrun: Hong Kongot, a Harebrained Schemes ugyanis egy közelgő frissítés jóvoltából közel ötórányi ingyenes kalanddal ajándékozza meg a játék vásárlóit.

Shadowrun: Hong Kong teszt

Ezúttal a mesés cyberpunk világ keleti szegletének árnyaiba vetettük bele magunkat a Harebrained Schemes csapatának jóvoltából. A körökre osztott Shadowrun kiforrottabb, mint valaha.

Launch traileren a Shadowrun: Hong Kong

Csütörtökön megjelent a Shadowrun: Hong Kong is, a játék launch trailerével viszont még adósak vagyunk nektek. Most pótoljuk a lemaradást, beljebb találjátok a rövid kedvcsinálót!