Készül az új Rock Band PS4-re és Xbox One-ra?

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 20.
  • Pletyka
Link másolása
Már januárban is hallottunk pletykákat az új Rock Bandről, ám most újabb forrásból tudjuk, hogy a Harmonix már el is kezdte a fejlesztést Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A sorozat legutóbbi darabja 2012-ben jelent meg.

Az előző részhez kiadott meglepetés DLC után januárban a Harmonix Twitterjére került ki egy kérdőív, melyben a fejlesztők az eddigi Rock Band-élményeikről kérdezik a játékosokat.

Félreérthetetlenek azok a kérdések, melyekben azt firtatják, hogy megvannak-e még a régen vásárolt gitárkontrollerek, vagy hogy előrendelnénk-e egy új epizódot. A kérdőívben kíváncsiak voltak arra is, hogy rendelkezünk-e kurrens-gen konzolokkal. 

Nos, további fejlemény, hogy a Bloomberg névtelen forrásból úgy tudja, hogy az új Rock Band fejlesztése már elkezdődött PS4-re és Xbox One-ra. A sorozat legutóbbi darabja 2012 augusztusában jelent meg Rock Band Blitz néven.

Váratlanul, az év elején érkezett két zenei DLC a Rock Band 3-hoz, az új résszel kapcsolatos spekulációk ezután kaptak szárnyra. Ha a névtelen forrás információi valósak, az azt jelentené, hogy három év kényszerpihenő után a frencsájz feltámad.

6.
6.
Simsfan
Mindjárt megint megkapjuk, hogy ez helyes szó, csak művelődnünk kéne...aha...(meg magyarul megtanulni...)
5.
5.
imchristailor
Komolyan? Kurrens-gen??!!?!?!? Azt gondoltam valami vicc, de ez szörnyű. Kérlek, soha többet! :D
4.
4.
keiji maeda
Rocksmith kiütötte a nyeregből , nem tudom tud -e jobbat csinálni mert különben mehet a levesbe , főleg ha megint csak a saját gitárjával lehet majd használni .
2.
2.
rappit
"kurrens-gen"
Nemár srácok! Vagy angolul vagy magyarul beszéljünk! Ez meg, hogy már zongorázni is lehet tök jó, legalább megtanulhtnak a vépistikék tök helytelenül zongorázni, ha meg megjön a kedvük a zongora tanár meg agyfaszt kap mire megtanítja nekik helyesen.
1.
1.
Chelseafan1989
Jó lenne Ps4-re gitárral együtt!xbox360-ra volt GH-m meg Rock Bandam is gitárral és nagyon elvoltam vele!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...