40 perces ízelítő érkezett a Final Fantasy XV-ből

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 21.
  • Videó
Link másolása
Habár egy hónap múlva mi magunk is nekieshetünk a Final Fantasy XV demójának, aki nem tud addig várni vagy nem akarja emiatt megvenni a Final Fantasy Type-0 HD-t, már most belenézhet a játékba.

A Final Fantasy XV Episode Duscae névre keresztelt demója március 20-án debütál a Final Fantasy Type-0 HD-val, és a játék Duscae régióját járhatjuk be benne, mint kiderült, egyelőre az eddigi előzetesekben mutogatott autó nélkül.


A Square Enix a minap mélyebb ízelítőt adott a játékból, a PS4-es verzió 40 perces gameplay felvételében a valós idejű harcrendszert és a napszakváltozást is megfigyelhetjük. Kiderül a videóból, hogy a Final Fantasy XV-ben is lesznek tábortüzek (lásd Dark Souls), itt oszthatjuk szét a megszerzett XP-ket, illetve főzhetünk is, hogy különböző buffokat adhassunk a csapatunk tagjainak.

A játékban egy nap 45 percig tart majd, maga a demó pedig 3 órás lesz állítólag. A mentéseinket sajnos nem vihetjük át a végleges verzióba, amely az ígéretek szerint 1080p felbontás és 30 fps mellett fut majd. A Final Fantasy XV direktora, Hajime Tabata szerint a fejlesztési munkálatok 60 százalékánál tartanak jelenleg, egyebek mellett az időjárási rendszer implementálása is várat még magára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...