GDC 2015: Két átigazolás is jutott mára

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 2.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Az idei Game Developers Conference előszeleként két átigazolásról is hírt kaptunk ma, Robert Bowling, a Call of Duty egykori közösségi menedzsere, és Todd Papy, God of War-atyaúristen is új csapatnál dolgozik.

Robert Bowling 2006 és 2012 között dolgozott az Infinity Wardnál, mint közösségi menedzser, a fejlesztőcsapatnál történt balhé után azonban saját fejlesztőstúdiót alapított Robotoki néven. A cég viszont nem volt hosszú életű, idén januárban jelentette be, hogy lehúzza rolót, és így parkolópályára teszi a Human Elementet. Bowlingot végül az akcióiról híres Humble Bundle csábította el, ahol kreatív igazgató lesz.

Todd Papy pályafutása is hasonló módon mozgalmas volt az elmúlt években. 2006 óta dolgozott a Sony Santa Monicánál, ahol azóta a God of War-sorozat útját egyengette. Ő az Ascension után döntött úgy, hogy ideje váltani, és a Crytekhez ment, azonban úgy tűnik, nem igazán jött be neki, mert a minap bejelentette, hogy a Star Citizent fejlesztő Cloud Imperium Gamesnél vállalt munkát. Itt a dizájneri munkálatokat vezeti majd.

1.
1.
Blueberry
Inkább maradt volna sánta mónikánál és siettetné a ps4-es gow-t :( az se baj ha remastered csak legyen már!!! Agyf@szt kapok ha előbb lesz ps4 slim
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...