Megvan a Gran Turismo-film rendezője?

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 3.
  • Cooltúra
Link másolása
Állítólag a Tron: Legacyről és az Oblivionról ismert Joseph Kosinski rendezi majd a Gran Turismo-sorozat alapján készült filmet, és úgy hírlik, az eddig emlegetett sztoriötletbe is belenyúlhat majd.

A The Hollywood Reporter szerint Joseph Kosinski, a Tron: Legacy és az Oblivion rendezője ülhet majd a Gran Turismo-film direktori székébe is, igaz, a Sony még csak a tárgyalások elején jár az úriemberrel. A lap azt is hozzátette a sztorihoz, hogy forrásai szerint Kosinski új forgatókönyvet írna a filmhez, így elképzelhető, hogy az adaptáció sztorija végül más lesz, mint amit eddig emlegettek a készítők.

A Gran Turismo-sorozat atyja, Kazunori Yamauchi még a 2013-as Gamescomon mondta el, hogy a terveik szerint a spanyol Lucas Ordóñez történetét dolgozná fel az adaptáció, aki a GT Academy bajnokaként később sikeres autóversenyzővé vált. A GT Academy egy olyan Gran Turismo-bajnokság, ahol a győztes játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy valódi pilótaként is kipróbálhassák magukat - a program már több profit is kinevelt, Ordóñez volt az első ilyen, még 2008-ban.

5.
5.
DON GONDOCS
Meglovagolnák az NFS film sikerét XD
4.
4.
godach
Annyi értelme van, mintha a Fifa-t vinnék filmre.
3.
3.
Blueberry
Mire jók ezek a videójáték alapján készűlt filmek?+pont a grand turismo?amiben egy egyedi karakter nincs,vagy egy város? akk már infamous vagy god of war (hamár sony exklúzív címből akarnak filmet)
2.
2.
Chelseafan1989
Jobban örültem volna egy PS4-es GT7 hírnek!
1.
1.
Nothing
Úgyis valami Gettómilliomos-féle kamut csinálnak belőle:

Egy szerencsétlen, nyomorgó, éhező gamer, aki életében nem evett Wonka-csokit és még autóban sem ült soha, az utolsó fillérjeit egy PS3-ra veri el, majd miután csukott szemmel nyeri az online versenyeket a - szintén csóró - haverok összedobnak neki egy Logitech kormányra valót és azzal már meg sem áll a GT Academy-ig, ahol - akárhogy is ármánykodnak ellene a gonosz Forzások - rövid úton lenyomja az egész világot, összejön az aktuális hollywoodi hisztérikával és még a High Speed Ring-et is róla nevezik át.

Mondjuk izgalmasabban hangzik, mint egy amatőr autóversenyző sztorija, aki egy videojátékkal szerzett szponzorokat. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...