Launch traileren a DmC: Definitive Edition

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 10.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a DmC: Devil May Cry felturbózott és kibővített változata, a Definitive Edition. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra készült csomaghoz most új látnivalókat tudunk mutatni.

A Definitive Edition dobozosan és digitálisan is megvásárolható, és az már most biztos, hogy a fejlesztők nem alibizték el a csomag munkálatait: a játék látvány, játékmenet és tartalom tekintetében is más lesz az alapkiadásokhoz képest. Itt összeszedtünk nektek róla mindent, ha ezek az infók megvoltak, tessék megnézni a launch trailert és az új screenshotokat.

(A videó végén a Devil May Cry 4 felújított változatát teaselik, mert ugye az is készül.)


13.
13.
rossitibi
#10: Hallod én sem akarlak leugatni,de azt írok ide amit akarok! Lehet hogy egyszer kétszer leírtam,és akkor mi van? Kurva jó játék,had élvezze más is!
És még le fogom írni párszor! Probléma hogy jót akarok neki?
12.
12.
izolee69
#10: Sracok, es az senkit nem zavar, hogy egy felujitott jatekot 12 rugoert kinalnak? Nagyon szerettem az elso kiadasat, de en szemely szerint sokallom erte ezt az osszeget. Kivancsi vagyok, mennyire fog fogyni (ez abbol is merheto majd, mikor kerul be egy izmosabb akciozasba... amiben nagyon bizom, mert baromi jo jatek, de igy, hogy mar oda-vissza vegigjatszottam, sokallom az arat). Annak, akinek kimaradt, egyertelmuen jo vetel lehet. Az ilyen esetekre en tuti udvozitonek tartanek egy olyan uzleti modellt a kiado reszerol, hogy akinek megvan a regi kiadas, annak valami nyomottabb aron lehessen "upgrade"-elni. Szerintem sokkal jobban fogyna. De lehet, hogy en latom rosszul, en csak gyartom a szofvert az eladas reszevel nem foglalkozom...
11.
11.
PrimYaz00
10.
10.
Kazuya
#9: Hallod!
Nem akarlak leugatni de ezt már elmondtad egyszer-kétszer......
9.
9.
rossitibi
#6: A 3.része is nagyon durván jó,nem csak a 4. Ki ne hagyd!!!
6.
6.
godach
Srácok, én most vettem meg 360-ra a DmC HD Collectiont, de!
De nem emlékszem, hogy ennyit szívtam PS2-őn is az első résszel, vagy azóta lettem ilyen lekvár. Többszöri próbálkozásra sikerülnek a pályák, stb.
Ez is és a többi is kimaradt bár próbálom pótolni, most az első három résszel azután pedig a sokak által emlegetett 4.-el. Aztán...jöhet ez.
5.
5.
Dark_Temptation
Dmc4 special.editiont most!!!! :-P
4.
4.
PrimYaz00
2:04-től van értelme :) Kíváncsi vagyok, hogy azok a poszterek Kyrie előadásáról vannak-e, még a legelején lévő operáról.
2.
2.
Kazuya
Hát egy kicsit bánom hogy nem most veszem meg a játékot, mert így még nagyobb élmény lenne. A grafikát rendesen felhúzták, plusz benne van az összes dlc meg skin. Hát max a Vergil's Downfall lenne ujdonság bár az eléggé rövidre sikerült.
Mindenesetre majd megér egy misét......
1.
1.
drat576
Magát a játékot nagyon szeretem, de ez a trailer számomra kicsit lapos, maga a játék sokkal intenzívebb minden téren (szerintem).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...