DmC: Definitive Edition PS4, XBOXONE

Definitív kiadást kapott a DmC: Devil May Cry.
1431365439

Capcom: még több klasszikus kap újrakiadást

A Capcom a legutóbbi, befektetőknek tartott pénzügyi konferenciáján megerősítette, annyira jól futnak a klasszikus játékok újrakiadásai, hogy további címek kaphatnak HD-s újrafeldolgozást. Ti mit látnátok szívesen?
1427108820

DmC: Definitive Edition teszt

Az esetek többségében a definitív kiadások az újoncoknak szólnak, azoknak pedig nem tartogatnak túl sok újdonságot, akik már találkoztak az érintett címmel. Nos, a DmC a ritka kivételek közé tartozik.
1426015800

Launch traileren a DmC: Definitive Edition

Megjelent a DmC: Devil May Cry felturbózott és kibővített változata, a Definitive Edition. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra készült csomaghoz most új látnivalókat tudunk mutatni.
1425931620

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.
1424340027

DmC: Definitive Edition - ilyen lesz a Turbo mód

A 60 fps-re belőtt DmC: Definitive Edition hatalmas ugrás lesz az előző generációs változathoz képest. A Turbo mód az ígéretek szerint 20 százalékkal gyorsabb játékmenetet eredményez.
1423566000

Traileren a DmC: Definitive Edition

Kereken egy hónap van hátra a DmC: Definitive Edition megjelenéséig, és a minap újabb előzetest kaptunk a Devil May Cry rebootjának bővített kiadásáról. A főszerepet ezúttal a Vergil-féle Bloody Palace mód kapta.
1422547240

Mozgásban a DmC: Definitive Edition

Március közepén érkezik a DmC: Devil May Cry Definitive Edition, amely nem pusztán felturbózott grafikával tör babérokra, hanem némileg átdolgozott játékmenettel is. Az új videóban a kombókról és a manuális lockolásról lesz szó.
1421913653

Mozgásban a DmC: Definitive Edition

Látványos, zenei aláfestéssel színesített, akcióban gazdag játékmenet kedvcsinálót kapott a rengeteg extrával megtömött, grafikailag alaposan felturbózott, március elejére datált DmC Devil May Cry: Definitive Edition.
1421244059

Korábban jön a felturbózott DmC Devil May Cry

A tervezettnél egy héttel hamarabb kerül boltokba a múlt év végén bemutatott DmC Devil May Cry: Definitive Edition, így már március tizedikétől kipróbálható lesz az ifjú Dante legutolsó kaszabolós kalandja.
1421089221

DmC Devil May Cry: Definitive Edition képözön

Friss képek érkeztek a karácsony előtt bemutatott DmC Devil May Cry: Definitive Editionből, ami a Ninja Theory bejelentése szerint kora tavasszal fog megjelenni, alacsony árcédulával, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.