Elstartolt a World of Warships bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 12.
  • Korai verzió
Link másolása
A Wargaming újabb címmel bővíti a free-to-play játékai listáját, hiszen a mai napon elstartolt a World of Warships zárt bétatesztje. Ezúttal a tengeri hadviselésé lesz a főszerep, masszív hadihajókkal harcolunk.

A World of Tanks és World of Warplanes mellé a World of Warships is csatlakozott, a Wargaming eltökélt szándéka, hogy termékeivel lefedi a második világháború motorizált küzdelmeit. Ezúttal a hadihajóké és a repülőgép-hordozóké lesz a főszerep, a játék zárt bétatesztje ma veszi kezdetét.

Ha az alábbi filmes trailer meghozza a kedved, regisztrálj és reménykedj, hogy te is bekerülsz a játékba.

3.
3.
Goaulds
A Warshipsről meg annyit, hogy anno mikor láttam videókat gondoltam The Best game lesz! Erre amit most olvasok hogy nicns vízbetörés szimuláció....mi van?! HA valakit megtorpedózok, az kérem ne menjen már tovább 20 csomóval...egy újabb fail
2.
2.
Goaulds
#1: Nem biztos hogy jobban. Ha valaki a nagyon arcados játékokat szereti akkor a WOT jobb mint a GF arcade módban.
De ha igazi simulatoros játékot akarunk játszani, ilyen lehetőség nincs a Wargamingnél.
Összegezve sok a noob a világon és nekik a minél könnyebb irányítás, és egyszerűsített játékmenetre van szüksége. EA is megmondta "túl nehezek a mai játékok" lol
1.
1.
ArrowCross
"a Wargaming eltökélt szándéka, hogy termékeivel lefedi a második világháború motorizált küzdelmeit." Az lehet, de a Gaijin jobban csinálja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...