Frissítve: Rekordot döntött a Cities: Skylines

Link másolása
Az év egyik kellemes meglepetése a Cities: Skylines, melyet a Cities in Motionről ismert Colossal Order fejlesztett. A játék az első 24 órában negyedmillió példányban fogyott, ami új rekord a kiadónál.

Rekordot döntött a Paradoxnál a Colossal Order által fejlesztett Cities: Skylines: már az első napon 250 ezer példány fogyott a játékból - igaz, ebben benne vannak az előrendelések is.

A kiadó játékai (Europa Universalis, Cursader Kings) híresek a hűséges és támogató rajongótáborukról, a kiadó CEO-ja, Fredrik Wester szerint valami hasonlót szeretnének elérni a Cities: Skylinesszal is.

Erre, úgy tűnik, minden esély megvan, mivel a játék Steam Workshop-támogatással érkezett és már több ezer rajongói modot lehet fellelni. Emellett egyébként a Cities: Skylines mind a vásárlók, mind pedig a kritikusok körében nagy sikert aratott. Hamarosan a mi tesztünket is elolvashatjátok róla.

Update! Szépen menetel a játék, a készítők azóta bejelentették, hogy már 500 ezer eladott példánynál járnak!

5.
5.
a legjobb benne az "AJAJJ 404" :ddd
4.
4.
Veldspar
Csak óvatosan ezzel, nagyon addiktív cucc :)
3.
3.
mestermagyar
#1: Minek? Itt felvásárolhatod az egész mapet, nem kell ökörködni holmi minecraftos telekrendszerrel.
2.
2.
mestermagyar
MINDEN, amit az utóbb megjelent simcity és társai kellett volna hogy tartalmazzanak. MINDEN. A paradox a DLC-politikát leszámítva a legminőségibb játékkiadó.
1.
1.
Zuzda18
Nagyon jó kis játék,első napos vétel volt.Egyetlen gond van vele,hogy nincs multi része.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...