Öt percben a Star Citizenről

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 17.
  • Videó
Link másolása
Egy SXSW-előzetessel még adósak vagyunk nektek, méghozzá azzal az ötperces Star Citizen videomontázzsal, ami azt mutatja be nekünk, mi jó vár majd ránk a játékban. Elképesztő.

(Legalább) 75 millió dollárból készül, 100 gigát zabál majd fel a merevlemezedről, és szokatlanul részletes lesz. A Star Citizen minden szempontból izgalmas projekt, a mostani előzetes pedig abból ad ízelítőt, hogy mi mindent csinálhatunk a játékban, most és a jövőben. Vessétek rá magatokat:

14.
14.
Intricate
#13: Persze :) Atomeromu nem kell, mert kaptal egy demot egy kis allomassal meg egy kis teret ahol repkedhetsz, meg jo hogy ehhez nem kell :), de majd ha elmesz egy gyurus bolygo aszteroidaihoz, amibol tobb millio van, meg amit irtak is a hajok (1.500.000 polygon)-bol lesznek felepitve + a hiper szuper roncsolodasi modell, meg mondjuk meg lessz ott par jatekos+npc is, esetleg meg harcoltok is, huha sok sok szep effektecske :) Hat en nagyon kivancsian varom ezt az optimalizaciot :) Bar meg 5 ev mire ebbol lesz valami ertelems dolog, ami nem csak 1 allomas + max 1 bolygo, akkorra talan mar az atlag userrnek is olyan masinaja lesz amin eldocog. De szerintem eros fentartasokkal kell kezelni ezt a jatekot :) Bar hangsulyozom, en lennek a legboldogabb ha ez tenyleg ugy sulne el ahogy akarjak.
13.
13.
zsocc-nrg
Ingyen hétvégén játszottam vele, kellemes kis repülés volt, ezen kívül nem sok mindent lehetett még benne csinálni, bár ennél többre nem is vágytam egy ennyire korai verziónál. 1080p-be a látvány lehengerlő volt, egy apró lag se volt benne. Lehet hogy ennél csak még szebb lesz, de sztem atomerőmű biztos nem kell majd hozzá. Mindenesetre én baromira várom, ez a trailer meg szvsz még annak is meghozza a kedvét akinek eddig nem jött be mert ebbe aztán van minden.
11.
11.
Sechu
10.
10.
rappit
Nekem van egy Mustangom de eddig ha félr órát játszottam a játékkal sokat mondok :D
8.
8.
torz_on_borz
#4: SQ42 ( single/coop kampány ) év végén.
SC ( online rész ) jövőre...na ez viszont még csúszhat attól függ PU alfa / béta hogy alakul.
6.
6.
daenath
#3: Szerintem 5 ev, tan addigra a mezei usernek is lesz ra masinaja!
4.
4.
logic5
1. Mikor jelenik meg?
2. A NASA-nak lesz olyan gépe, ami elbírj majd?
3. MIKOR JELENIK MEG?
3.
3.
Stranger
Most ezek még 2 éven keresztül fogják hájpolni a játékot?
2.
2.
Intricate
Ha ez el is keszul valaha, akkor is kell egy skynet hozza :) Hat kivancsian varjuk xD
1.
1.
scgc0823
Nagyon állat játék lesz! Várós nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...