Elkészült a Pillars of Eternity

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 18.
  • Hír
Link másolása
Aranylemezre került az Obsidian közösségi pénzből finanszírozott RPG-je, a Pillars of Eternity. A srácok két és fél évet dolgoztak az alkotáson, amit olyan klasszikusok ihlettek, mint a Baldur's Gate vagy a Planescape: Torment.

A rajongók által finanszírozott Pillars of Eternity munkálatai befejeződtek, a játék két és fél év után aranylemezre került. Ez volt a tizedik legsikeresebb Kickstarter-projekt, és egyben megalapozta az Obsidian Entertainment jövőjét is.

A fejlesztők nem titkoltan olyan alkotásokból merítettek ihletet, mint a Baldur's Gate, az Icewind Dale vagy a Planescape: Torment. Ennek megfelelően a Pillars of Eternityt is felülnézetből irányítjuk, komoly taktikai lehetőségeink lesznek, társaink pedig mind-mind egyedülálló személyiségek. Igazi hardcore anyagról van szó.

Néhány napig még előrendelhetjük a szerepjátékot, így megkapjuk a Giant Miniature Space Piglet társat és a Gaun’s Pledge gyűrűt is.

A munkálatok még nem érnek véget, az Obisdian további tartalmi bővítéseket tervez és a folytatás sincs kizárva.

A Pillars of Eternity március 26-án jelenik meg PC-re, Macre és Linuxra.

3.
3.
hedzsooo
Na, végre! Jó régen volt már, h a Kickstarteren támogattam őket, de végre beérett a project, hamarosan játszható teljes pompájában (szóval nem csak a béta, hanem a kész, teljes alkotás)!!! :)
2.
2.
zsocc-nrg
Gyönyörű ez a játék. Már alig várom!
1.
1.
DarkLord
!!!! Nagyon kíváncsi vagyok már rá !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...