Bloodborne - peccselésre felkészülni!

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 23.
  • Hír
Link másolása
Két nap múlva landol az európai boltokban a Bloodborne, de aki a PlayStation Store-ban vette meg a játékot, már elkezdheti letölteni azt. Ami biztos: egy közel 3 gigás day-one patch is jön hozzá.

Amerikában holnap, nálunk pedig szerdán debütál a From Software PlayStation 4-exkluzív játéka, a Bloodborne. Ha a PlayStation Store-ban vetted meg a címet, az előtöltés lehetősége már nyitva áll előtted: először egy 5,04 GB-os fájlt kell lehúznod a PSN-ről, a háttérben pedig összesen 29,89 GB adat fog lekúszni a merevlemezedre. A játék feltelepítve egyébként 41 GB-ot eszik.

Mindehhez add hozzá, hogy egy 2,69 GB-os első napi javítást is le kell töltened, ez varázsolja majd a Bloodborne-t 1.01-es verziójúvá, ez teszi lehetővé az online játékot, ez hozza be a Chalice Dungeons fícsört, de ennek köszönhetünk majd néhány hibajavítást és némi teljesítményjavulást is.

46.
46.
Spectrum
#43: A folyamatos bejelentkezés rossz. Ezt a kérdést nem is érdemes tovább tárgyalni.
45.
45.
felegyi
#43: Én online szoktam venni használt játékot, és szerintem nincs ebben semmi rossz ;) inkább az az undorító, ha valaki a vásárlót nézi ganénak csak mert az továbbadta a terméket amit megvásárolt, és az első eladó szívja a fogát mert azon nem keresett semmit. Azt jöhet a licenc meg minden f*szom... kapják be!

A témához szólva... csorog a nyálam! De még mindig van 5 játék amit abszolúte nem vittem ki, és így is lesz egy Witcher 3 amivel még mindig nem tudom mennyit tudok "foglalkozni" a közeljövőben, de nálam is lesz egy példány... lehet épp tőled vettem online :))
41.
41.
Megmondókapitány
#39: Hagyjad már a hipotetikus marhaságokat, amiket mondasz kb a játékosok 0,1%-ra lenne igaz. Neked jó így, h nem kell állandó netkapcsolat, oké, ezzel nincs gond, de ezeket a fárasztó szar példákat hagyjad már...
31.
31.
Spectrum
Fogalmatok sincs, mit javít a patch, de már megy a szájtépés. :-)

Szerintem nagyon jó, hogy a csapat az aranylemez után nem dőlt kényelmesen hátra, hanem tovább dolgozik a játékon.
15.
15.
kamgecam
Basszus alig bírom kivárni!
12.
12.
Megmondókapitány
#9: Persze, a korlátolt emberek nem képesek ezt átlátni :D Nekik azt javaslom, hogy várjanak 1 feljavított kiadást ps5-re, biztos rajta lesz minden a lemezen.

Állandóan csak a rinyálás megy, de nem baj, ezért járok ide.
10.
10.
Yanez
#9: Hát az biztos, hogy inkább leszedem, mint megint várjak, hogy emiatt csúsztassák. Sokkal egyszerűbb megoldás!
9.
9.
NinjaNorb
#8: Azért mert nincs idejük befejezni gondolom ha megvárták volna ezzel a lemeznyomás kezdését megint 1 honapot csuszott volna igy meg leszedsz 2-3Gbot nem valami nagy dolog :D
6.
6.
kopic
Gyere má' D.LAAAAW, és írjál, vagy linkelj egy frappáns videót, ha kérhetnélek.
5.
5.
Gt17
#4: Számomra ígéretesebbnek tűnik mint a The Order.
4.
4.
DarkLord
Amelyik mai játékhoz nincs Day1 az már nem is játék kategória lassan :D Persze mindezek ellenére sajnálom, hogy most ez nekem kimarad, mert elég ígéretes játéknak tűnik. Aztán kiderül milyen lesz a fogadtatása a játékosok körében 1 hét múlva már tisztábban fogunk látni vajon egy sikeres vagy csak egy túlságosan felfújt lufi volt az egész.
3.
3.
biohazard rex
Aszondják "Next-Gen experience", de én csak gigabyte-ot látok, nagyon nagyon sok gigabyte-ot.
1.
1.
PaprikaJancsi
kevés GB + kevés GB + sok GB = nagyon sok GB
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...