Még több képen a The Witcher 3: Wild Hunt

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 24.
  • Képek
Link másolása
Az elmúlt napokban több screenshot is kiszivárgott a The Witcher 3: Wild Huntról, melyek ugyan nem a legjobb minőségűek, ám a lényeg így is átjön róluk. Ezúttal a korosodó Ríviai Geralt kalandjaiba nézhetünk bele.

A felbontás nem a legjobb, viszont ettől eltekintve is bitang jól néz ki a The Witcher 3: Wild Hunt a legfrissebb képeken. Geralt itt már egy korosodó szörnyvadász, ősz szakállt visel, ám még mindig aktívan hódol a szakmájának. Reméljük, hamarosan jobb minőségben is megcsodálhatjuk az alábbi képeket.

A The Witcher harmadik felvonása május 19-én fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

15.
15.
hedzsooo
#4: Lesz magyar felirat minden platformon a Witcher 3-hoz?
14.
14.
hedzsooo
#13: Amennyire én tudom, csak annyi biztos szinte 100%-ra, hogy a Witcher játékokat szeretnék folytatni, de a továbbiakban már nem Geralt lesz a főszereplő bennük, az ő saját, főtörténetét ez a trilógia zárja le. Mellékszereplőként azonban még visszatérhet majd a későbbiek során is, legalábbis korábban így nyilatkoztak róla a készítői.
9.
9.
Aanash
Esküszöm szerelmes vagyok a fehér hajú nőcibe:D:D:D
8.
8.
nero66
Alig várom, hogy megkúrhassak egy sellőt! :D
6.
6.
hedzsooo
Sziasztok, itt meg összes képet megtaláljátok, amit fel lehet lelni a Witcher 3-hoz (is), egy helyen. Több, mint 1000 kép már azt hiszem, nem számolgatom..., vannak közte artworkök is, meg pl. az előzetesekből is vannak képek, de az összes in-game képet is megtalálhatjátok, jó szemezgetést! :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415130858569762.97437.111044738978377&type=3
4.
4.
anonymus26
Minden platformon magyar lesz vagy csak phécén ?
2.
2.
PaulBlake
Gyönyörűek! DE! Kérlek ne kövezzetek meg, imádtam az első 2 Witchert is, - és amúgy is PS4-en fogom játszani, de az első gameplay-hez képeset nagyon rosszabodott a grafika ( direkt nemmondtam Downgrade, mert az olyan na 2014 xD), de abszolútt nemérdekel a grafika, mert biztos fasza gamma lesz !!! Bízok benne! Hajrá, na peace ☼
1.
1.
Kronnas_
Itt további képeket is találtok! www.facebook.com/thewitcherhungary
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...