175 millió Call of Dutyt vásároltunk

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 27.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty Championship kezdetének apropóján friss számadattal hencegett az Activision. Bizony, a Call of Duty-frencsájz darabjaiból összesen 175 millió példány talált gazdára világszerte.

Ma veszi kezdetét Los Angelesben a Call of Duty Világbajnokság, ennek örömére az Activision egy új infógrafikával borzolja a kedélyeket. A sorozat immáron átlépte a 175 milliós eladott darabszámot világszerte. A frencsájz idén ősszel ünnepli a 12. születésnapját, ez idő alatt 100 milliárd multiplayer meccset abszolváltak a játékosok.

Az alábbi ábrán jól látható, hogy az elmúlt években 300 milliárd gránátot dobtunk el és 579 milliárd ingame jutalom ütötte a markunkat (ez utóbbi ötször több mint amennyi csillag van a Tejútrendszerben).

Továbbá egyre biztosabb, hogy a Treyarch idén ősszel a Black Ops harmadik részével örvendezteti meg a rajongókat.

37.
37.
Gumiember
Sajnos rég nem adtak már ki egy élvezhető valamira való részt sem!
35.
35.
Falcon
és még menyit el tudnának adni 4,6,8,9 részeket ..... letölthető verzióban például nyomot áron félújítót grafikával és az összes dlc-t hozzácsatolva alapból az alapjátékhoz
tőbb ezer órát raktam bele a cod részekbe de ez a mostani aw egy borzalom még jo hogy el tudtam adni
33.
33.
izolee69
#31: Kicsit jobban probaltam visszaemlekezni es ugy remlik az a resz a Medal of Honor: Allied Assault valamelyik kiegeszito kuldeteseben volt (Spearhead es Breakthrough cimmel jottek ki... parszor vegigjatszottam oket)

Akkoriban ennek a harom jateknak a lemeze forgott felvaltva a gepben: CoD, MoHAA, meg a Return to Castle Wolfenstein :-) Ezekbol kellene HD remake-et csinalni a neves jatekgyartoknak, nem az 1-2 eve megjelent jatekokbol.

31.
31.
Drraco
#30: Érdekes, nekem is egy téli jelenet ugrott be az előbb, amikor csapattársakkal kellett egy épületet megtisztítani a náciktól. Ez a CoD-ban volt, amit te írtál azt nem tudom.
30.
30.
izolee69
#29: Biztos keverem oket, ennyi ev tavlatabol, mar nem tudom megmondani, hogy a ketto kozul melyik jatekban volt, de nekem volt egy kedvenc reszem, aminek baromi jo hangulata volt. Asszem az Ardennek-ben kellett telen az erdoben levadaszni a naci orposztokat. Tok jo volt, ahogy lehetett hallani azt a jellegzetes recsego hangokat, ahogy a fak rogyadoznak a ho sulya alatt, meg a tavolban hallani lehetett a nemetjuhasz orkutyak ugatasat.
29.
29.
Drraco
#27: Igazad van, az se volt rossz. De így visszagondolva mintha a CoDnak erősebb hangulata lett volna. Legalábbis bennem mélyebb nyomot hagyott.
28.
28.
Drraco
#26: Tulajdonképpen már csak magamat akartam szórakoztatni, de annyira buta ember, hogy még poént se nagyon lehet rá reagálni, nemhogy komolyat.
27.
27.
izolee69
#25: Abban az idoben meg a Medal of Honor jatekok is jok voltak, nagy kedvenc volt az is.
26.
26.
Spectrum
#24: Erőlködik a szerencsétlen, jól teszed, ha ráhagyod. ;-)
25.
25.
Drraco
#2: A CoD 2 szerintem a mai napig az egyik legélvezetesebb játék, nem nagyon szoktam shooterekkel játszani, de abba sok órát öltem. Persze ízlések és pofonok, de nekem bejött.
23.
23.
Streetwiser
élő példa: Az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik:)
18.
18.
kopic
WaW 2-t akarok a Treyarchtól.
17.
17.
Streetwiser
#16: Kééész most fakadtam:DDD
10.
10.
crytek
Akkor most már az ősrégi címeket végre illene 2-3 euroért szórni, már na mert kettéfejelem őket.
8.
8.
izolee69
#6: Bocs, rosszul fogalmaztam, egyaltalan nem jatszottam veluk... tehat vegulis akar azt is mondhatnam, hogy nem ismerem. Kimaradtak.
6.
6.
PaulMarloW
#2: komolyan mondod nem ismered :O?
2.
2.
izolee69
Az elso ket Call Of Duty-val de sokat jatszottam, ezeket mar nem ismerem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...