Mától PS3-ra és PS4-re is elérhető a Spotify

Még január végén jelentette be a Sony, hogy megszünteti a Music Unlimited szolgáltatását és helyére a Spotify-jal megtámogatott PlayStation Music lép. Mától mind PS3-on, mind pedig PS4-en elérhetővé vált.

Ahogy januárban a Sony megígérte, mától leváltja a Music Unlimitedet a PlayStation Music, ezzel pedig PS3-on és PS4-en is elérhetővé válik a Spotify. Elvileg PlayStation 4-en már most elérhető az alkalmazás, melynek fájljai a múlt heti frissítésbe rejtve töltődtek le a konzolra.

A konzolos verziókban természetesen használhatjuk az eddigi Spotify-profilunkat, ráadásul mind a prémium, mind pedig az ingyenes verzió elérhető a két gépre. PS4-en játék közben is (ez PS3-on nem lehetséges) használhatjuk a szolgáltatást - ha a PS gombbal állítjuk meg a játékot, a beállítások között megtaláljuk a lejátszót. Ha rendelkezünk androidos vagy iOS-es készülékkel, akkor egy kényelmesebb módszer is a rendelkezésünkre áll: a Spotify Connect menüponttal mobileszközről is irányíthatjuk a lejátszást és böngészhetünk a zenék között.

A Spotify Magyarországról is elérhető és a hivatalos tájékoztatás szerint a PlayStation-verziót is használhatjuk.

17.
17.
crashpipi
De nagy kihagyott ziccer, hogy nem veszi a hangparancsokat! :(
13.
13.
viktro
#10 bocsi. Ket es fel ora alvas, meg egy nehez munkanap utan mar kevesbe fog az agyam. Mire leirtam akkor lattam, hogy egyedi. Szep munka
11.
11.
rappit
#10: *logikádhoz (kibaszott szerkesztésgombot nem igaz nem bírnak csinálni...)
10.
10.
rappit
#9: A saját magam által épített erősítőt "apuka vette". Gratula a logikád. (egyébként most nem tudom hogy ezt nekem céloztad vagy az első hozzászólónak, ha nem nekem akkor ignoráld.)
Itt egy kép róla. Még a dobozát is én készítettem.
http://imgur.com/CqjL3ZH
8.
8.
rappit
#4: Na jó, szerintem hagyjuk.
7.
7.
SLi
"A Spotify Magyarországról is elérhető és a hivatalos tájékoztatás szerint a PlayStation-verziót is használhatjuk."

Működik, be is tudtam jelentkezni, minden megy ahogy kell.
6.
6.
SLi
na ez nagyon jó hír, Destiny közben meg trophy gyűjtés közben baromi jó lesz
már nagyon hozzászoktam LoL közben, sokszor hiányzott PS-en
5.
5.
greenmelon
#4: "nem baromság amit írtam mert dobozára rá van írva h 1000w"

X'D
4.
4.
anonymus26
#2: lehet hogy szakmai hozzá értésem nulla , de csodálatosan nézz ki vezeték nélküli rendszer(parkettán nem log minden fele a kábel) és nem baromság amit írtam mert dobozára rá van írva h 1000w
3.
3.
zozo76hun
en inkabb egy jo sztereo rendszerre szavazok csoves erositovel.
2.
2.
rappit
#1: Szakmai hozzáértés lvl 99 :DDD Az az "1000 Wattos" csoda bögreszett-nek körül belül 15W névleges teljesítménye lehet :DD Meghallgatnád a saját építésű csöves 25W-os erősítőmet a Wharfedale hangfalpárommal szerintem összekakilnád magad :D Kicsit nagyzolásnak hathatott, de nem szeretem amikor valaki baromságokat ír.
1.
1.
anonymus26
Az 1000w -os JBL házimozin elég durván szólnak a muzsikák :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...