Áprilisban lesz a következő MondoGames

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 30.
  • Rendezvény
Link másolása
Áprilisban újra megrendezik Közép-Európa legnagyobb eSport-eseményét, méghozzá nem meglepő módon a soron következő MondoCon keretein belül. Számos verseny és egy sor izgalmas program várja a látogatókat!

Reméljük, még nincs programod április 11-12-re, elvégre azon a hétvégén tartják a tavaszi MondoCont, illetve azon belül a MondoGamest - a helyszín ezúttal is a Hungexpo lesz.


A szervezők egymillió forint összdíjazású versennyel (illetve versenydöntővel) készülnek, itt tartják majd meg a 64 csapatot számláló League of Legends-verseny végső párbaját, az első Heroes of the Storm-bajnokság döntőjét, illetve meghívásos Counter-Strike: Global Offensive-megmérettetésre is lehet számítani. Ez utóbbi döntőjét egyébként tavaly több mint ötezren nézték a Twitchen, valószínűleg most is óriási felhajtás lesz körülötte.

És még nincs vége a felhozatalnak, lesz Hearthstone-, StarCraft 2-, Naruto-, Virtua Fighter 5- és Just Dance-verseny is, illetve a felsoroltakon kívül számos egyéb program, bemutató, vetélkedő, verseny, szabad konzolozás és DDR is várja a látogatókat.

További infókért irány a MondoGames, illetve a MondoCon honlapja! Jó mulatást!

1.
1.
princeps27
"Közép-Európa legnagyobb eSport-eseményét" mondjuk ez így nem igaz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...