Steamen is elérhető az Elite: Dangerous

Link másolása
Mindenféle előzetes bejelentés nélkül mától a Steamen is megvásárolható a Frontier Developments űrszimulátora. Akik máshonnan vásárolták a játékot, egyelőre nem kapják meg a steames verziót.

Szinte a semmiből bukkant fel a Steamen az elmúlt évek egyik legjobb űrszimulátora, az Elite: Dangerous. A játék ára nem változott és a Frontier Developments elmondása szerint tartalmilag is megegyezik azzal a változattal, amit a saját webshopjukból lehet megvenni.

A máshonnan vásárolt példányok egyelőre nem aktiválhatóak a Steamen és a fejlesztők nem is tervezik ezt megoldani. A játék közösségi menedzsere azonban azt mondta, ha van rá kereslet, akkor átgondolják ezt. Kereslet pedig van, mivel több játékos is jelezte a fórumokon, hogy örülne, ha a játékot Steamen is aktiválni tudná.

Többen hiányolták az Elite: Dangerous steames változatából az achievementek és a gyűjthető kártyák támogatását, azonban a fejlesztők ezeket a közeljövőben sem tervezik beépíteni. Bár ezek csak extra funkciók, azért a Valve platformját használó játékok nagy része már támogatja őket, így illett volna ezt is megoldani.

9.
9.
pszihoapu
hmm. kicsit draganak talalom, raadasul meg mindig nem vagyok benne biztos, hogy le tudna e kotni/lenne eleg erom, energiam, idom ra.
pedig anno hetvegeket jatszottam Elite-el alvas nelkul, mert kazettas commodore-om volt, nem tudtam menteni.:)
8.
8.
hedzsooo
#1: +1 Dettó, reméljük majd a téli leárazásokkor hozzájuthatunk korrekt áron! Bár a rendes árat is kifizetném érte szívesen, ha már nem lenne meg a Star Citizen előrendelőiben, a támogatásom által! :)
7.
7.
AnFionn
#1: Le volt már egyszer árazva a játék, a béta teszt végén 35 euróra. Kétlem, hogy a közeljövőben leáraznák a játékot, legfejebb karácsonyi akció keretében és akkor is csak max. 25%-ot.
6.
6.
anarchoid
amugy mostis megy steamon akarcsak a gw2 , csak addolni kell mint non steam gamet ;) en igy csinaltam a screenshotjaimat ;)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=407230737
5.
5.
rappit
Na jöhetnek a kalapok :)
4.
4.
Zuzda18
Életbe nem lesz leárazva. :) Folyamatosan fejlesztik,és kerülnek bele új lehetőségek.
Ez a játék nem egy hétköznapi "UBI" cucc,vagy hasonló,hogy két hét múlva,fele áron lehessen venni..
3.
3.
hihi.... éreztem, hogy meg kell várni a Steames változatot... Na most már csak egy fincsi kis napi, hétvégi vagy hétközépi őrület kell és meg is lesz... :D
1.
1.
frankdelgado
Na akkor már várom az első STEAM-es leárazást! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...