Európába jön a Ghost in the Shell Online

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A koreai Nexon a Twitteren jelentette be, hogy a két évvel ezelőtt bemutatott Ghost in the Shell Online áttöri Ázsia határait és megpróbálja meghódítani a nyugati régiót, így Európában is elérhető lesz majd az MMOFPS.

A bejelentés értelmében a Nexon játéka az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, Ausztráliában és szerencsére Európában is kipróbálható lesz. A játék teljesen ingyenes lövöldét ígér, az alapját pedig a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex anime mellékszál szolgáltatja.

A játékban teljesen személyreszabható cyborgot irányíthatunk, eltérő képességekkel és tulajdonságokkal. Az MMOFPS egyelőre PvE és PvP csatározásokat ígér, a megjelenésére pedig még idén sor kerül.

6.
6.
vmiki88
Nah ameddig nem jelenik meg az Overwatch (vagy már a sok herce hurca után nem tudom hogyan fogják nevezni), addig ez jó kis free to play fps-nek tűnik. A karakterosztályok képességei egészen "hűek" a sorozathoz.
5.
5.
ssemtexx
Hú de jó csaj van benne!
4.
4.
biohazard rex
3.
3.
Maximum power... maximum speed... cloack engange... :))))))))
2.
2.
Shannaro
Nem igazán árad belőle a GitS érzés, de a karakterek képességei hűek. Én is tuti teszek vele egy próbát, mert hát nem minden játékban lövöldözhetem a népet Motoko-val :)
1.
1.
giga321
Na ezzel tuti játszani fogok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...