Befutott a Deus Ex: Mankind Divided első trailere

Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően késő délután bemutatták az első előzetesét az új Deus Exnek, mely a Mankind Divided alcímet kapta. A több mint háromperces trailer főleg akciójelenetekkel kényeztet minket.

Nagy rajongója vagyok a Deus Ex: Human Revolutionnek, így nagyon örültem amikor bemutatták a folytatást. Az eddigi információk alapján egy hasonlóan remek játék készül az Eidos Montréal gyárában.

A Deus Ex: Mankind Dividedben két évvel járunk az előző rész eseményei után és ezúttal is Adam Jensent fogjuk irányítani. További részleteket a játékról erre találtok, ahol egy csokorba gyűjtöttük az eddigi információkat. Alább pedig megnézhetitek az első trailert.


Egyelőre nem tudjuk, mikor jelenik meg az új Deus Ex, de az már biztos, hogy Xbox One-ra, PS4-re és PC-re érkezik.

33.
33.
Lacek896
#31: A feliratot nem én csináltam, úgy hogy nem vettem magamra. Másik fórumon találtam.
32.
32.
Necreon
#31: Na ezt jól megcsináltam, félbehagyott gondolatmenetet otthagytam és folytattam a mondatot egész máshogy majd beküldtem, amikor pont ilyesmibe kötök bele én is. *irul-pirul*

De hát na, más dolog egy hozzászólást elírni, meg más egy videót publikálni. Szóval az ajánlat áll :).
31.
31.
Necreon
#28: Megörültem nagyon a postodnak, mondván olyannak is meg tudom mutatni aki nem beszél angolul, de... áhh, értelmetlen félmondatok ragozási hibák (vagy egyáltalán ragozás totális hiánya) miatt, félrefordítások... nézd, én hatalmas tisztelője vagyok minden fordítónak, mert tudom hogy rengeteg munka jó időzítéssel, jó fordítással, karakterlimittel egy jó végeredményt letenni az asztalra, de ha ilyen alapvető hiányosságok vannak akkor kérlek inkább legközelebb ne.

Ha nem sikerült kedved szegni és igény van rá, listába szedhetem mi a gond ezzel.
30.
30.
KőbányaKispest
Lesz benne maximum armor ugylátom.
29.
29.
Necreon
#24: Ha már annyira a kedvenced, azt a ~750Ft-ot amiért 2 éve utánad vágják egy leárazásnál, igazán rászánhatnád.

Ugyanis megjelenés napjától kezdve van benne cloud saving.

Csak mondom.
28.
28.
Lacek896
Magyar felirattal:
https://www.youtube.com/watch?v=vfJE2kl8JQE
27.
27.
Juha
#25 nekem is egyből ugyanez jutott eszembe, hogy Letho hogy került ide? :-)

A HR nekem is az egyik kedvencem, de még nekem sem sikerült végigjátszanom, vmi miatt mindig félbe kellett hagynom, és utána már nem tudom hol tartottam, szóval abbahagytam...
26.
26.
godach
#24: Ezek a balesetek sajna, engem is üldöznek ;)
25.
25.
Ehrmahgehrden
Csak nekem volt az az első gondolatom hogy azt a hústornyot mintha a Witcher II főellenségéről mintázták volna ?
24.
24.
pszihoapu
Hu ez de kibeb@szott hangulatos es latvanyos lett!

elo kene kapnom az elozo reszt, valahogy azon kedvenc jatekaim koze tartozik, amiket soha nem sikerult vegig jatszani valami "baleset" okan(koltozes, win reinstall, uj gep vasarlas). az XCOM a masik ilyen.:)
23.
23.
Steve Q.
Ennek milyen gépigénye lesz vajon :)
19.
19.
godach
#18: Mi bajod, Cyber Gordonnal? :D
18.
18.
nargillem
Várom. Az alapfelvetése nagyon jó ennek a szériának, és ez is izgalmasnak néz ki. Ami viszont engem kiakaszt, az a főhős hangja. Már az előző részben is nagyon irritált. De hát ez van.
17.
17.
godach
#16: Ha nem tudnám, hogy FPS azt hittem volna valami H&S.
De igaza van GONDOCS-nak. Felkeltette az érdeklődésem
16.
16.
Yanez
#13: Nálam szintén. :D Talán pont ezért nem látok a trailerben semmi álleejtőst, csak egy-két látványos akciójelenetet.
15.
15.
DON GONDOCS
Alighanem az idei legjobb trailer-t láttuk, Persze tudom E3 meg a többi, de akkor is. Még annak is felkelthette az érdeklődését akit eddig még nem találkozott a sorozattal.
14.
14.
Jhonyy24
na ez igen,elbamultam ezen a videon,de orvendek is nagyon hogy folytatodik,eggyik kedvenc jatekom volt a human revelation.Ennel jobb hir nem is kellet ma,hogy felvidamitson egy kicsit.
13.
13.
godach
:D Na ebből a franchiseból sem láttam még egy pillanatot sem. Mindegyik rész kimaradt ;)
10.
10.
Dízel
Epic lesz mint az előző részek, és mint pl az MGS széria. egyszerüen EPIC!
9.
9.
Drazhar
Vagány előzetes lett, jó hangulatos :)
7.
7.
aRkye
Gyerekek, a kutyám nyalta fel az állam a padlóról! Ez piszkosul ígéretesnek tűnik, és a fantasztikus előző rész után nem tudom elképzelni, hogy ezt el mernék rontani, akár játékmenetben, vagy bármiben is. Listámra felkerült!
6.
6.
Hát...én szó szerint kikészültem.
Igazából nincsenek is szavaim mert tudtam, hogy nagy lesz de, hogy ennyire azt már álmodni se mertem volna. Széjjel lehetne most elemezni de szerintem elég megnézni. Új Mass Effect, Mirror's Edge és ez is. Végre meghallgattak imáim :)

Necreon-nekem is első napos. De én teszek rá ha azt mondják, hogy fanatizmus. Ahogy Giga is írta, rohadt kevés a cyberpunk-al foglalkozó film és játék. A tény pedig, hogy itt egy ilyen komplex sztorival megáldott csúcskategóriás játék előzetese pedig egyértelmű, hogy felpörgeti a rajongókat. Ez nem egy szimpla akció sci-fi, ez az ember életének egy része.
5.
5.
Azadojat
A hideg kirázott ettől a trailertől, tuti vétel lesz!!!
4.
4.
giga321
Ez egy brutálisan jól összerakott trailer. Mint anno az első rész trailere. Azt néha néha mai napig megnézem. A zene a hangulat a fények a színek iszonyatosan el lett találva. És mondom anno nyáron akkora uborkaszezon volt, és csak ez volt életképes játék abban a hónapban és úgy meglepett, hogy elképesztő. Alapból imádom a cyberpunk stílust és sajna nagyon kevés van belőle, de úgy látom kezd visszajönni hála istennek. Még ott van a másik várományos is a Cyberpunk 2077.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...