Nyáron költözik PS Vitára az új Resident Evil

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 11.
  • Megjelenés
Link másolása
A Resident Evil: Revelations 2 PS Vitás változata ugyan nem kapott nagy hírverést, de így legalább a Capcom ugyanilyen észrevétlenül tolhatta el a port megjelenését nyárra.

A Resident Evil: Revelations 2 PlayStation Vitás változatát még a PlayStation Experience-en mutatták be, de már akkor sem kapott túl nagy hírverést a port, aminek a megjelenését egyébként 2015 első negyedére ígérték.

Nos, ezen már túl vagyunk, sőt a nagygépes verziók már a dobozos változatukat is megkapták, a Capcom viszont egészen eddig nem mondott semmi konkrétat a kézikonzolos játék kapcsán: a minap egy PlayStation Blogon született poszt törte meg a csendet.

Eszerint már gőzerővel készül a PS Vitás anyag a Frima Studiónál, és ha minden jól megy, a nyáron érkezhet meg a cím, letölthető formában. Természetesen a játék mindegyik epizódot és DLC-t tartalmazni fogja, és Vita-specifikus fícsörökre is lehet számítani - ilyen lesz például a giroszkópos célzás is. Rossz hír (és a korábbiak függvényében azért megmosolyogtató) azonban, hogy a Raid mód online változata csak a premier után válik elérhetővé. A készítők szerint a csúsztatásra azért volt szükség, hogy minél előbb kiadhassák a játékot.

3.
3.
mamgu
Lassan úgy néz ki évente csak egyszer van rá valami.
2.
2.
strike19
Ez a PS Vita itt nyugaton elég halott dolog.
Egy jó dolog van amit kapnak a PS Vita tulajok az pedig a PS PLUS AAA játék özön.
1.
1.
Thevon
Sok idő után végre kiadnak rá valamit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...