Befutott a Final Fantasy XIV: Heavensward intrója

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 12.
  • Videó
Link másolása
Júniusban kibővül a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. A Heavensward névre keresztelt expanzió ötven óra játékidőt biztosít és kilenc új területet fedezhetünk fel benne. A filmes intró epikus, érdemes végignézni.

A Final Fantasy XIV: Heavensward június 23-án landol PC-n, PS3-on és PS4-en. Az MMO direktora, Naoki Yoshida elég sok új infót osztott meg a kiegészítőről.

Most már tudjuk, hogy a sztoriszál végigjátszása nagyjából 50 órát tesz ki, ráadásul az új területek egyenként 50-100 százalékkal nagyobbak, mint a meglévő zónák. Ezen kívül friss loot-rendszert, repülő mountokat és DirectX 11-es effekteket kapunk, a bővebb infókért erre fáradjatok.

A két új CG-trailert (az első az intró) itt találjátok:


3.
3.
laibonlord
az meg már szerintem kezdésből rossz ha egy cg animáció dönti el hogy vonz e a játék vagy sem :D
2.
2.
laibonlord
az a baj hogy ez intró és nem játék bemutató annak meg teljesen jó egyébként is ezek a videók már eddig is félig megvoltak most csak hozzátettek olyan jeleneteket amik eddig nem voltak feltárva.
1.
1.
Nyilván a rajongók örömködni fognak, de engem mint kívülállót nem hogy hidegen hagy, de egyenesen taszít az első, annyira, hogy a felénél lelőttem és a másodikat meg sem néztem, pedig az volna a cél, hogy bevonzzon engem is... gondolom én barom... :D De ennél unalmasabb és irritálóbb trailert nem sokat láttam... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...