Frissítve: Májusban újra kiegészül a Destiny

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Májusban érkezik a Destiny második méretesebb kiegészítője, a House of Wolves. A DLC várhatóan minden téren bővíti az alapjátékot, de csak az előző adaléknak megfelelő mértékben.

Az Activision bejelentette, hogy május 19-én jelenik meg a Destiny második nagyobb kiegészítése, a House of Wolves. Erről a dátumról már februárban is pletykáltak, és annál semmi sem mutatja jobban, hogy a kiadó Destinyért felelős részlege kissé szét van csúszva újabban, hogy a mostani bejelentést is idő előtt küldték ki - ennek köszönhető, hogy már tudjuk, hol lehet megnézni a DLC este élesedő előzetesét.

Egyelőre a további, a kiegészítő tartalmával kapcsolatos infókkal is adós a kiadó, de a korábbi szivárgások itt is a segítségünkre lehetnek: eszerint a 20 dollárért (vagy a 35 dolláros szezonbérlet részeként) beszerezhető adalék apropóján új közösségi térre, Awoken-sztoriszálra, raidre, három Crucible-térképre és egy strike-ra számíthatnak a rajongók a különböző felszerelések mellett.

Update! Időközben megjött a trailer is:


Update #2! Közben kiderült, hogy a House of Wolves végül új raid nélkül érkezik majd, hogy ennek mi az oka pontosan, azt nem tudtuk meg. Helyette új típusú endgame-tartalomra számíthatunk, a Prison of Elders a leírása alapján a hordamódokra hajaz, ahol kooperatívan kell irtanunk a hullámokban érkező ellenségeket.

8.
8.
Ruga
#7: A sületlenség az amit te írsz.. szerinted melyik kiadó áll a Destiny és a Call of Trutyi mögött? :D Segítek, ugyanaz.
Nem, nem az a bajunk, hogy szar a játék. Az a bajunk, hogy jó a játék, de lehetett volna sokkal de sokkal jobb, ha nem a felét adják ki egész játékként. És ezen tény felett nem igazán tud sok ember elsiklani, savanyú a szőlő, szar van a palacsintában, stb.. De majd kinyílik neked is a szemed..
7.
7.
kriszvandaar
Hol panganak a szerverek? Akarmikor megyek fel seperc alatt osszedobja a fireteamet.
A kiadok penzehsegenek az iskolapeldaja nem a destiny hanem a call of duty a fizetos extraival... ha valaki ennyi ido alatt se jatszotta vegig a kiegeszitot annak jem tudom miert sir a szaja de az nem a jatek hibaja... csak nehany hozzaszolas es megis mennyi suletlenseg :-)
6.
6.
HerodPK
Pontosan ahogy mondod , nekem is elso napos vétel , és a Dark blow-ot mar én sem fejeztem be. ha igy jonne ki a jaték mint ahogy lesz , majd ezzel a dlc vel talan lett volna elég tartalom mogotte.
5.
5.
Ruga
Iszonyat sajnálom ezt a játékot, mintapéldánya a kiadók pénzéhségének, ezért lett ilyen befejezetlen az egész és ezen a dlc-k sem segítenek. Mondom ezt úgy, hogy első napos vétel volt anno és rendelkezem season pass-al is de az első dlc-t sem játszottam még végig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...