Fotómódot kapott a The Order: 1886

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 14.
  • Hír
Link másolása
Fotómóddal bővült a PlayStation 4 eddigi leglátványosabb címe, a The Order: 1886. Az extra nem csak arra jó, hogy pazar képeket készítsünk, hanem magát a játékot is végigjátszhatjuk több kamerafilter segítségével.

Azt hiszem, a The Order: 1886 grafikájának művészi oldalával nem volt gond. A rajongók bizonyára örülni fognak a fotómódnak, amellyel különféle kamerabeállításokkal és filterekkel látványos képeket készíthetnek a játékból.

A különböző színezési módokat ráadásul bekapcsolva hagyhatjuk, így magát a kampányt is újrajátszhatjuk az adott filterrel. Míg más játékokban mindez előre renderelt módon történt, addig a The Order: 1886-ban minden színezést élőben számol ki a rendszer.

Valahogy így:

6.
6.
Drazhar
Hmmm, fontos - de tényleg!!! -.-
5.
5.
BálintYYY
#4: De gondolj bele, újra végigjátszhatod(végignézheted) az egészet pirosban! Aztán pöttyösben! :D
4.
4.
petimanus
Ebből is látszik, hogy nagyon rosszul gondolkodnak a nextgen-ről a készítők. Az egész játék rövid, rettenetesen középszerű, s amennyi potenciál lenne a játékban, annyira magasan lépik át, s nem törődnek a lehetőségekkel...Egyetlen dolgot csináltak, mégpedig grafikát...Most, hogy erre rátoltak egy funkciót, ami kifejezetten a játék látványát hivatott tovább hangsúlyozni, szerintem kijelenthető, hogy ennek a játéknak egyetlen célja volt...Grafikát tolni, egy mozgó 3D múzeumot letenni a PS4-re...Kissé olyan ez, mint a Crysis volt anno, csak ott volt némi izgalmasabb újítás...Techdemo volt, de legalább játszani kellett benne.
1.
1.
PaulMarloW
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...