Frissítve: Készül a Star Ocean ötödik része

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Az új Deus Ex mellett egy másik bejelentéssel is készült nekünk a Square Enix: bemutatkozott a Star Ocean ötödik része, ami kizárólag PlayStationökre fog megjelenni valamikor a jövőben.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness címmel készül a Star Ocean-sorozat ötödik fejezete: a Square Enix és a Tri-Ace PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re szánja a játékot, de a megjelenési dátumáról még nem mondtak semmit.


A JRPG a Famitsu legfrissebb számában mutatkozott be (innen szerezte a fenti scaneket a Kotaku), és egyelőre annyit tudunk róla, a második és a harmadik rész története között játszódik majd, a főhőse, Fidel Camus pedig a Földtől 6 ezer fényévre lévő Feycreed bolygón kalandozva próbálja megmenteni a világot.

A játéknak körülbelül a harmada van kész, a készítők valós idejű harcokat és a korábbi játékokban tapasztaltakhoz hasonló eseményeket ígérnek. Érdekesség, hogy ezeket az eseményeket más, váratlan történések is befolyásolhatják: ha például megtámadnak minket, és a partink egy-két tagját elfogják, az kihatással lehet a sztorira, sőt akár annak a végére is.

A legutóbbi Star Ocean 2009-ben jelent meg, és eleinte Xbox 360-exkluzív volt - a Microsoft akkor még bízott a japán piac meghódításában.

Update! Elindult a hivatalos japán weboldal és megérkezett az első trailer is:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...