Késik a Carmageddon: Reincarnation

Link másolása
Régóta készül már a Kickstarteren sikeresen pályázó Carmageddon: Reincarnation, mely most megint csúszik közel egy hónapot. Ennek ellenére az Early Access-változat számos javítást kap még a megjelenés előtt.

Eredetileg jövő hét csütörtökön jelent volna meg a Carmageddon: Reincarnation, a fejlesztők azonban a Steamen bejelentették, hogy több időre van szükségük és ezért késleltetik a játékot.


A közlemény szerint a csapatban mindenki egyetértett abban, hogy a játékot el kell csúsztatni, mivel minden erőfeszítésük ellenére nem tudták befejezni időre. Az új megjelenési idő így május 21., de a korai hozzáférésű változathoz még addig is érkezik számos frissítés.

A játék a Kickstartert is megjárta és bőven a kért összeg felett teljesített, így közel 625 ezer dollár gyűlt össze a fejlesztésre. A végleges változat karrier módja 16 fejezetből fog állni, amelyek mindegyike három-négy eseményt kínál. Kapunk egy nyolcfős multiplayer módot, ahol a következő eventek lesznek kipróbálhatóak: Classic Carmageddon, Car Crusher, Fox 'n' Hounds, Ped Chase, Death Race és Checkpoint Stampede. A játékban kezdetben 25 járművel vághatunk neki a vérengzéseknek, egyelőre kilenc különböző helyszínen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...