Júniusban jön a Heroes of the Storm

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a május végén egy publikus béta keretén belül mindenki számára kipróbálható Heroes of the Storm. A premierre júniusban kerül sor.

Szűkszavú, de lényeges információkat tartalmazó sajtólevélben erősítette meg a Blizzard, hogy Európában május 20-án indul a Leauge of Legends és a DoTA 2 kihívójának, a Heroes of the Stormnak a nyílt bétatesztje. Ezt június 2-án a teljes játék megjelenése fogja követni, így a nyári forróságban már lehetőségünk lesz a Warcraftból, a Starcraftból és a Diablóból ismert hősökkel gyepálni egymást.

13.
13.
Adamknight
Sajnos engem se tudott lekötni hosszabb ideig, pedig próbáltam vissza-visszatérni hozzá. De valahogy mindig ráuntam 1-2 nap játék után. Engem speciel az is zavar, hogy nem tudom kiválasztani, hogy melyik pályán játszak. Van 1-2 ami jó, de a többség számomra vagy unalmas, vagy bugyuta, vagy szimplán csak idegesítő. Úgy látszik maradok majd a jó öreg LoL-nál :D.
12.
12.
Kreto
#10: Kedves magyarul beszélő embertárs. Ha szabadna megkérdeznem te melyik országból származol?
11.
11.
Kreto
https://www.youtube.com/watch?v=J6PL0X6ZZ7M

Akkor már inkább ez, dota után.
Egyet értek az első hozzászólóval, pár meccs és unalmassá válik a számomra. Nekem pont azokat a dolgokat szedték ki a játékból amiket imádok a többi mobába.

10.
10.
Hirosima-chan
#6: " (atlag buta amerikaiaknak)."
Ezt mindig annyira vicces magyaroktól olvasni. :)
http://i.imgur.com/dRBZZM2.png
9.
9.
simon 555
#6: Csak úgy kíváncsiságból, miért is jó, hogy vannak tárgyak?
Teljesen feleslegesek, csak elhúzzák a játékot. Nem minden jó ami túl van bonyolítva. Az egyszerűség néha célravezetőbb és legfőképp, szórakoztatóbb.
8.
8.
Trapyd
7.
7.
Nicodemus
Nem rossz jatek, de nem tudott hosszu ideig lekotni. Nem a jatek hibaja, mint inkabb a mufajtol valo idegenkedesem. Nekem nem fekszik a Moba. Jobban szeretem a co-op jatekokat (bar ebben is van olyan funkcio). Igy ha mar Blizzard, akkor maradok a Dio3nal.
6.
6.
anarchoid
HotS nagyon jo jatek a celkozonsegenek (atlag buta amerikaiaknak). De aki rendes moba -val akar jatszani (ahol vannak targyak is stb stb nincs leegyszerusitve a vegletekig) az megtalalja a maga jatekat, neveket nem is kell mondanom...
5.
5.
simon 555
#3: Egyetértek.
Nagyon bejön nekem is, és ez nagy szó mert rühellem a MOBA-kat. LoL és Dota2 is elég volt 2 menet után, töröltem le a francba, ehhez viszont minden nap visszamegyek. Volt, hogy egész nap játszottam.
4.
4.
Gumiember
Dotásként sajnos nem nyűgözött le! Aki most ismerkedik a műfajjal vagy full kezdő annak ajánlom ezt a játékot. Túl egyszerű volt nekem. Jópofa a pályáról pályára átportálás de összességében nekem nem gyere be :D
3.
3.
Trapyd
Pedig egyáltalán nem unalmas. Sőt már a meccsek elejétől kezdve sokkal izgalmasabb, mint bármely más MOBA. Sokkal pörgősebb, mint a többi. Kimondottan csapatalapú játék ellentétben a többivel. Nem lehet fejlődni? Dehogynem. Azt mondják van egy rakat használhatatlan talent. Marhaság. A fejlődésed talentszinten nagyban függ, hogy melyik mapon, milyen hősök ellen és milyen hősök oldalán harcolsz. Az első MOBA amelyiknél, merték bevállalni, hogy a régi MODból, valami újat csinálnak és kigyomlálják a nem játékosbarát elemeket, amik a csapatjátékot csak hátráltatják.
2.
2.
Trapyd
5 bétakulcsom van. Az első 5 privát viszi.
1.
1.
toriell
Nekem amúgy az elképzelés tetszik amit a játék mechanikája ad.. Viszont lehet csak nekem tünt fel,de baromi unalmas és monotonná válik 20 mecss után akár : D én ezt dotában 3000+ óra után sem tüntfel ,hogy unalmas lenne..pedig sok különbség nincs,csak hát itt nem lehet el fejlődni nincsennek cuccok.. nem tudom..nekem nagyon monoton (Y) :S:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...