Mad Max gameplay trailer érkezett

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A két nappal ezelőtti piszkosul hangulatos képek után végre megérkezett a Mad Max első, négy és fél perces játékmenet-ízelítője, ami részletesen bemutatja a játékmenetet, a történetet és a különböző játékelemeket.

A korai előzetesek és néhány képlopat után az Avalanche ma délután végre bemutatta a Mad Max első gameplay kedvcsinálóját, ami több mint négy és fél percen keresztül részletezi a játékmechanikát és annak minden elemét.


A Mad Max szeptemberben érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ha pedig kíváncsi vagy minden eddig ismert infóra, akkor irány Zoenn előzetese, ahol tényleg minden tudnivalót összegyűjtöttünk.

29.
29.
Cipo3
#27: Nekem is a Shadow of Mordor jutott eszembe róla.
28.
28.
guitarlord
#27: Nem, Nekem is azonnal beugrott :). Mielőtt Bárki félreértene, ez nem baj! :)

Meglátjuk mit fognak kihozni belőle, akár még jó is lehet!
27.
27.
pszihoapu
nagyon meggyozo!
csak nekem ugrott be rola a Shadow Of Mordor keverek, ugyesen osszelopkodott jatekstilusa?
26.
26.
markoci555
kutyakaja zabálás? jó lesz ez :)
25.
25.
Drazhar
Eddig nem vártam, de piszkosul bejön :O Batman-harc, Tomb Raider-szerű gyönyörű látvány, és történetmesélés, és remélem dögivel lesz tartalom hamár open world!
24.
24.
roli33
Nagyon tetszik. Jobban várom, mint a Just Cause 3-at. De biztos csak azért, mert abból még nem láttunk semmit. Mindenesetre idén igazi nosztalgia év lesz. Mad Max film, és egy profi játék is (+JW, T5, SW7, ha már filmeknél tartunk).
23.
23.
Red-E-Kamp Van
#21: Amilyen ütések-rúgások bekerülnek, a vér is csak éppen csepeg.
A Batman játékokban ezt kifejezetten nem szerettem, hogy akkorákat odavágott, hogy leszakadt a fejem és se karc, se vér.
Legalább opcionális lehetett volna.
22.
22.
McDuff
érdekes egy kutya ül ott hátul, lő, szétbombázz, csáklyázik...a 2ből vhogy nem ilyenre emlékeztem...
21.
21.
Formula1fanatic
Többet várnék ettől a játéktól mint amit a trailerben mutattak. Tényleg az kell a mai p@rasztnak, hogy a harc minden 3. másodpercében belassítsák a képet, és jégkorcsolyázókat megszégyenítő kúl mozdulatsorral pofánrúgják az ellent? :D
19.
19.
Mortis
Bennem a trailer nézése közben az a kérdés fogalmazódott meg, hogy "ebben rajtunk kívül csak ilyen őrült kultisták fognak szerepelni? Sehol egy zsoldos, vagy akár a második részhez hasonló település, viszonylag normális lakókkal?" Ez egy kicsit olyannak tűnik nekem ,mint az Arkham játékok, csak itt még mondvacsinált indok sincs az egyszerűbb NPC-k eltűnésére.
18.
18.
aordog
Ez biztató. Innen már szerintem képtelenség elszúrni, de persze elôfordult már..
Hasonlítgatni kár, mert csak akkor lenne teljesen más, ha nem videojáték lenne...
Minden játék hasonlít valamelyikhez.
Amelyik nem az meg vagy formabontó vagy megy a sûlyesztôbe. Kezdésnek ez bôven jó...és ha beválik, akkor esetleg legközelebb nagyobbat lépnek!
Nálam, ha most kéne értékelni bôven egy 10/10-es. És ez nem elfogultság...de ahogy a trailert megnéztem, szerintem ebben rengeteg munka volt/van.
15.
15.
Kövezzetek meg, de ez rémgagyinak tűnik. Olyan olcsó Rage utánzat, egy kis AC vagy Batmanó bunyóval megspékelve, full maszatos csúnya texturák, kidolgozatlan objektumok, nulla fizika és a particle effektek... Olyan, mintha egy PS2-es játék rosszul sikerült remakje lenne. De ne legyen igazam ! :(
14.
14.
zsocc-nrg
Ez iszonyat hangulatos minden szempontból!
13.
13.
KENKILL
Eddig úgy éreztem, hogy ez csak a szokásos filmhez készült marketing-hulladék lesz, mint ilyenkor általában, de ez a trailer meghozta a kedvem hozzá. Nem mondanám túl innovatívnak, és a látvány is elég felemás, de van egy hangulata (már amennyire egy trailerből átjön). Egy próbát megér majd, szeptemberben általában úgyis még pangás van a játékpiacon.
11.
11.
kopic
Sztem rohadt jó lesz !!!
10.
10.
crytek
#8: Rage az nagyon messze van ettől. Pedig az is simán lehetett volna ilyen csak hát ugye nem.
8.
8.
daenath
Haaaa, jo lesz ez, emlekeztet a Rage-re (?) De elfogult vagyok, MadMax a kedvencem egyike, no meg a post apocalyptic vilag :D
7.
7.
izolee69
#2: Jah, ebbol akar meg jo dolog is sulhet ki... legalabbis igy elso latasra egesz hangulatosnak tunik (ha meg jatekmechanikai elemeket vesznek at innen-onnan, az egyaltalan nem baj, ha azt jol teszik... nehez manapsag ujat letenni az asztalra, lehet a meglevo "keszletbol" is hatekonyan epitkezni).
Hatha egyszer kivetelesen pozitivan fogunk csalodni... eddig nem nagyon erdekelt, de most ez a trailer kicsit felkeltette a figyelmemet, fel szemem rajta fogom tartani, meglatjuk milyen lesz a vegen.
6.
6.
Gumiember
5.
5.
godach
Simán érdekesnek és jónak tűnik. Talán eddig idén ez az egyetlen olyan játék, ami egy kis trailerrel felcsigázta az eddigi érdektelenséget.
3.
3.
lafesz
Nem tűnik valami jónak...
2.
2.
Macifasz
Beszarok, a végén még a játék is jó lesz? :-O
1.
1.
DON GONDOCS
Batmanesnek tűnik a harc rendszer. Ez már bíztató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...