Deus Ex: Mankind Divided - a Nixxes portolja PC-re

Link másolása
Apró, ám annál fontosabb információt tudtunk meg a Deus Ex: Mankind Dividedről: a Nixxes Sofware fogja a játék PC-s változatát elkészíteni. A vállalat szinte csak ilyen munkákat végez, így jó kezekben van az optimalizálás.

Nemrég jelentették be a Deus Ex: Mankind Divided-ot, mely PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik. Bevett szokás a játékfejlesztőknél hogy a portolást - főleg PC-re - nem az eredeti stúdió végzi, hanem megbíznak valaki mást a munkával.

Deus Ex: Mankind Divided esetében a PC-s változatot a Nixxes Sofware fogja elkészíteni, így az optimalizáció is rajtuk fog múlni. A stúdió neve nem biztos, hogy sokak számára ismerősen cseng, pedig régóta az iparban vannak már, és rengeteg ilyen típusú munkát végeztek már el. Legutóbb például akkor kerültek a hírekbe, amikor kiderült, hogy ők fogják elkészíteni a Rise of Tomb Raider Xbox 360-as változatát. Ennél talán fontosabb, hogy olyan PC-s játékok portja fűződik a nevükhöz, mint az új Thief, a 2011-es Tomb Raider, a Hitman: Absolution vagy Deus Ex: Human Revolution.

Mivel ezekről a játékokról általánosságban elmondhatjuk, hogy jól optimalizáltak voltak, így nagy eséllyel a Deus Ex: Mankind Divided PC-s változatával sem lesznek gondok.

6.
6.
DON GONDOCS
Valóban, amiket ők csináltak pc-re eddig nem volt gond. Sőt példaértékű.
3.
3.
Érdekes, azóta pótoltam a Human Revolutiont, és ahogy az én gépemen futott, az valami borzalom. Természetesen semmilyen beállítás nem tudott változtatni a helyzeten. Ez azért rontott egy kicsit az összképen a szememben.
2.
2.
giga321
Az ő nevük garancia, hogy jó lesz. A fostos laptopomon is faszán futott a Deus Ex HR meg az Absolution.
1.
1.
Drazhar
Mivel az előzőt is ők csinálták, így nekem ez már megnyugvás - sőt igazából elég lett volna ennyit írni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...