Elrajtolt a Steamen a Black Mesa

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Hír
Link másolása
A titokzatos visszaszámlálás véget ért és megtörtént az, amire sokan számítottak: elrajtolt a Steamen a Black Mesa Early Access-verziója. A korábban ingyenes modért ezúttal 19,99 eurót kell leszurkolnunk.

Az eredetileg 2012-ben megjelent Black Mesát rajongók rakták össze, az első Half-Life Source Engine-nel átírt remake-jéből eddig egyedül a Zen-fejezetek hiányoztak - amúgy remek alkotásról van szó. Most megérkezett az Early Access-verzió, amiért 19,99 eurót kérnek. 


Ahogy a steames adatlapon írják a fejlesztők, az Early Access-verzióban a kampány 85 százalékban van kész, a srácok jelenleg a maradék 15 százalékon dolgoznak. A fizetős változat szebb látvánnyal, új hangokkal, módosított mesterséges intelligenciával és stabilabb kóddal rendelkezik, valamint adtak hozzá többjátékos módot is. A végső kiadás persze még több térképet és módot tartalmaz majd, illetve a Steam Workshop-támogatás sem hiányozhat belőle. 

Az eredeti mod továbbra is ingyenesen elérhető a hivatalos honlapon.

14.
14.
#12: Hát, sok nagyon élvezetes pillanat van a HL2-ben, pedig már 3x végigvittem és egy tucatszor valameddig... :) De a mai napig a valaha volt legjobb pálya amit számítógépes játékban alkottak ( hangulat, pályaterv, interakció, ellenségek, NPC (!!!) minden :) az a HL2-es Ravenholm. Egyszerűen nincs párja ! :)
Az első nagyon jól indul, de gyorsan unalomba fullad számomra ... :(
13.
13.
McDuff
2-3 éve játszottam vele,akkor sem volt még benne a vége,gondoltam majd később,megvárom.azóta pár rendszerujrarakást megélt a gépem,sőt egy windows váltást,mentések odalettek,el is felejtettem már,egészen mostanáig,amikor most ujraelőtérbe került emiatt,de úgy tűnik még most befejezve.
Mi a picsát csináltak az elmult 2 évben?lefogadom semmit.foltozgazni nem kellett,teljesen játszható volt eddig is.csak be kellett volna fejezni...
Oda lett a lendület,kell egy kis "motiváció",ennyi.tuti azért bátorodtak fel mert a valve elgondolkodott a fizetős modokon,sokkal hamarabb is early accesbe rakhatták volna.persze megéri az árát,nem sajnálom a modderektől azt a pénzt,mert megérdemlik,csak azzal van a bajom miért pont most jutottak el ide? Töketlenkednek...
12.
12.
herlius
#6: Kinek a pap, kinek a paplan:) Én speciel a Black Mesa-t a mai napig, többszöri végigjátszás után is nagyon élvezem, a HL2-t viszont egynél többször nem bírtam végigvinni. Egyszerűen a helyszín, a sztori, a játék egész tematikája nem tudott annyira megfogni, mint az első részé.
10.
10.
crytek
#8: LOL most olvasom a Xen még mindig nincs benne lol.
8.
8.
crytek
Nem semmi hogy egy pálya hiján ingyé adták most meg 20 euroért!
7.
7.
dcba
Sztem egy vagyont fognak vele keresni, mert a nep ki van ehezve mar a Half Life-ra. En szerettem nagyon regen, de nekem annyira nem keltette fel az erdeklodesem, h 20 eurot kirakjak erte.
6.
6.
Alapvetően az a baj ezzel ( bár amint leakciózzák valami emberi árra azonnal meg fogom venni, ezzel is támogatva a srácokat ), hogy az egész egy 15 évvel ezelőtti játékmechanikára épül. Vagyis ma 2015 ben ez egy baromira elavult játék. :((( Amikor megjelent az első változat belőle azonnal szedtem és kipróbáltam: bármennyire is szerettem anno a HL1-et, ma már nagyon rossz játéknak tartanám ha most jönne ki. ( Nem is bírtam végigjátszani, mert iszonyatosan untam és idegesített. )
Viszonyításként a Half Life 2-t nem is olyan rég játszottam végig és ha most azt mondaná valaki, hogy két hónapig nem játszhatok mással akkor sem lennék szomorú, ellenben a Half Life 1 / Black Mesa-val amit nem lennék hajlandó akkor sem ha muszáj!
Amúgy meg gondolom a járulékos költségek miatt ilyen magas az ár, de valahogy akkor is sokallom...
5.
5.
Ha befejezik, akkor tuti vétel. Kell hozzá az eredeti vagy fut önállóan is?
3.
3.
zozo76hun
anno eleg volt vegigjatszani az eredetit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...