2016 elején érkezik az új Mirror's Edge

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Biznisz
Link másolása
Az Electronic Arts is közzétette a legutóbbi évre vonatkozó pénzügyi jelentését. A cég bevételei növekedtek és továbbra is az első számú kiadó konzolokon. Emellett frissítette a közelgő játékai megjelenési dátumait.

Essünk túl a piszkos anyagiakon! A március 31-én végét ért pénzügyi negyedévben az Electronic Arts 614 millió dollár bevételt ért el a digitális címekből, ez a szám a tavalyi év hasonló időszakában 491 millió volt. A dobozos játékokból és egyéb fizikai termékekből 571 millió dollár folyt be hozzájuk, ami kevesebb a tavalyi év hasonló időszakában elért 632 millióhoz képest. Ennek ellenére az összbevételük 1,9 milliárd dollár volt, ami 800 millióval több, mint tavaly.

Ami a teljes pénzügyi évet illeti, a cég 4,5 milliárd dollár bevételt ért el 12 hónap alatt, amely 900 millióval több az előző pénzügyi év teljesítményénél.

A legutóbbi negyedében több mint 30 millió meccset játszottak a Battlefield: Hardline-nal a játékosok, és a megjelenés óta már közel 200 millió órát beletettek a Dragon Age: Inquisitionbe a BioWare szerepjátékának vásárlói. Mobiljátékok terén kimagaslik a The Simpsons: Tapped Out, amellyel havonta 16 millióan játszanak, míg az EA mobilos címei havonta 165 millió aktív játékost vonultatnak fel.

Frissített megjelenési lista


  • Az új Mirror's Edge 2016 elején kerül a boltokba PC-n, Xbox One-on és PS4-en, azaz tutira befut 2016. március 31-ig.
  • 2015 végén érkezik a Star Wars: Battlefront mellett az új Need for Speed a Ghost Games fejlesztésében, az autós cím "rendkívül innovatívnak" ígérkezik. Illetve még idén befut a mobilos mellékág, a Need for Speed: No Limits is.
  • Lesz új Plants vs. Zombies is, méghozzá 2016 elején.
  • 2016 áprilisa előtt ne számítsunk a Titanfall 2-re, tehát a Respawn multiplayer címének folytatása leghamarabb csak a 2017-es pénzügyi évben várható. Annak viszont örülhetünk, hogy a játék már multiplatform lesz, tehát kapunk belőle PC-s, Xbox One-on és PS4-es verziót is. 


A fent említett játékokról minden bizonnyal többet is megtudunk a júniusi E3 során.

13.
13.
Gabesz202
12.
12.
PS4jacksony
Egy külföldi oldalról az Nfs no limits -et már hónapok óta le lehet tölteni mobilra.Nem nagy szám....
11.
11.
DON GONDOCS
Ezis 10 pályával :) az első rész megvan amikor tavaly ingyenes volt az e3on.
10.
10.
Yanez
#9: Egész gyorsan végigkérdeztél mindenkit, aki tolta. XD
8.
8.
p3ti
Első részt végig toltam kb. 5x. Nekem messze a legvárósabb cím az utóbbi 2-3 évben.
7.
7.
markoci555
#5: Steam alapján 5 óra alatt vittem a ki a játékot, nekem pont az volt a negatívum hogy rohadt rövid volt, hogy lehet ezt ilyen sokáig húzni?
Elsőre játszottam, tehát ebben az 5 órában tutorial, szünetek, újrapróbálkozások is vannak...
6.
6.
NECROSMOKE
En meg az elso ME time trialokkal vahyok felakadva 2010 óta :D
5.
5.
Yanez
Én vagyok az egyetlen, aki számára a játékélmény egyre laposabb és laposabb? Az elején hihetetlenül elvarázsolt, aztán minél több pályát tudtam le, annál monotonabbá változott a játékmenet, és sajnos a sztori is gyengécske egy kis ösztönzéshez. Jelenleg a felénél tartok, de kb fél év telt el, és még mindig nem kaptam kedvet a befejezéshez. Egyszer majd az is eljön. A képi világa viszont tényleg mesteri, le a kalappal!
4.
4.
godach
Én is imádtam az első részt. Többször végigtoltam egymás után. Nagyon vártam a 2. részt.
Erre nemrég felraktam és semmi. Annyira nem jött be. Unalomba fulladt.
3.
3.
giga321
4 vagy 5x játszottam ki az első részt, egyszerűen hihetetlen a hangulata ez a képi világ a fehér, piros, kék, sárga színek nagyon jól kombinálták. Játékélmény is jó volt, de nekem hiányzott az open world. Ebben elvileg lesz aminek kimondottan örülök.
2.
2.
eszeanna
Az első részt imádtam. Remélem az új részbe belekerül mindaz, amit az elsőből nagyon sokan hiányoltak. Jöhetett volna korábban is :)
1.
1.
logic5
Az első részt még mindig tolom, ki tudja hanyadjára. Számomra ez az egyik legjobban várt játék. Feldobtátok a napom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...