Nem lesz ott az idei Gamescomon a Sony

Link másolása
Nem vesz részt a Sony az idei Gamescomon, helyette az őszi Paris Games Weekre látogat csak el. Mint tudjuk, az idei E3 és GC között mindössze szűk két hónap telik el, ezért a Sony úgy döntött, hogy az utóbbit kihagyja.

Kihagyja az idei Gamescomot Sony, és helyette a Franciaországban megrendezésre kerülő őszi Paris Games Weekre látogat csak el. A vállalat indoklása szerint azért nem vesznek részt a kölni shown, mert az időpontja túl közel van a 2015-ös E3-hoz: idén az E3 egy héttel később lesz, a Gamescom pedig hamarabb kezdődik.

Emiatt logikusnak tűnik a Sony döntése, hiszen nagy eséllyel az E3-on ellövik a nagy bejelentésiket, a GC-re pedig nem tudnának már mivel készülni. A 2015-ös Los Angeles-i show eddigi felhozatalát látva kétséges, hogy marad-e valami érdekesség a Gamescomra - nem csodálkoznánk, ha más vállalatok is kihagynák a kölni expót.

14.
14.
#13: Ha Sziget Fesztivál sziget fesztiválként hirdetné magát, akkor is úgy írnád?

A 444.hu hadd ne legyen mérvadó forrás, de ettől függetlenül "ellenére a külföldi és a magyar sajtóban is nagybetűvel írják.". Maradjunk annyiban, hogy már ahol!

Én azt gondolom, hogy az tudja a legjobban, aki birtokolja a nevet, s a helyes magatartás, ha ahhoz hűen írjuk le.

Csendben hadd kérdezzem, akkor miért nem írja a teljes GK a PlayStation-t Playstation-nek? A te logikád szerint ugyanis úgy kéne akkor írni. :)
12.
12.
simon 555
#9: Nem tök mind1? Istenem...
#grammarnazis
9.
9.
#7: Nem értek egyet. A gamescom nem csak a logóban írja kicsivel a saját nevét, hanem minden írott szövegben.

http://www.gamescom.de/de/gamescom/home/index.php

A német helyesírás szerint kellene csak igazán minden főnevet nagybetűvel írni, de még náluk is kicsi, nem véletlenül. A példáddal élve, a Facebook viszont saját magát is Facebook-ként aposztrofálja az írott szövegekben, csupán a logóban kicsi az f. Annak tipográfiai oka van.
8.
8.
simon 555
Akkor remélem tényleg mindent ellőnek E3-on.
7.
7.
barackostej
#6: Teljesen mindegy hogyan írják a logóban vagy a marketing szövegekben. A magyar helyesírás szerint nagybetűvel kell írni, mivel tulajdonnév. A Facebookot és az Adidast is nagybetűvel írjuk, pedig ezeknek a vállalatoknak is kisbetűvel van írva a nevük a logójukban.
6.
6.
Ja, s a gamescom az kisbetűvel írandó (ld. rendezvény hivatalos honlap), de miért kell ezt minden évben beírnom?! De leginkább, miért nem tanultok a hibából, s javítjátok?
5.
5.
Baromság, a gamescom mindig is augusztusban volt, így tavaly is két hónap volt közte, mégis ott voltak.

Mondják azt, hogy továbbra is olyan szar a felhozataluk, mint a PS4 megjelenése óta, és nincs mit megmutatni a nagyérdeműnek!
4.
4.
EBR2000
#3: Jaj de sokáig tartott bepötyögnöm, nem szóltam.

(Ajánlom, hogy legyen egy kis MGS)
3.
3.
EBR2000
5 hét van a 2 között, mert az E3 június 16-án kezdődik. (Bár ez szerintem nem a 0. nap)

Nagyon nem érint, ha jó lesz az E3 akkor már meg leszek elégedve... Ha mégse, akkor meg ott van a TGS.
2.
2.
fojesz
#1: Több idő lesz közöttük, sorry, ezt elírtuk.
1.
1.
PaprikaJancsi
Ha egy hét különbség van a kettő között, akkor tényleg felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...