Destiny - ilyen lesz a Prison of Elders mód

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 7.
  • Hír
Link másolása
A Destiny House of Wolves DLC-je endgame tartalmat is kínál a magas szintű guardianoknak. A kooperatív mókára kihegyezett Prison of Elders módban a hordában támadó ellenséget verjük vissza értékes jutalmakért.

A Bungie lerántotta a leplet a House of Wolves DLC-vel élesedő Prison of Elders módról, amely a magas szintű játékosokat célozza meg. A háromfős, kooperatív hordamódban tíz fordulót kell visszavernünk, az élmény hasonlít majd a Halo 3: ODST Firefight módjához.


A harcok teljesen véletlenszerűek lesznek, ráadásul három különféle nehézséget választhatunk attól függően, hogy hányadik szinten van a karakterünk. Bár nincs megkötés, hogy hányszor játszunk a Prison of Eldersszel, jutalmak csak hetente járnak értük. Minden forduló három hullámból áll, az elsőben Hive-okkal csapunk össze, a másodikban Cabalokkal. Eközben három Splinter Mine-t kell hatástalanítanunk, ami lényegében három kontrollpont elfoglalását jelenti. A későbbi hullámokban egy-egy főellenséggel is összeakasztjuk a bajuszt.


A körök során ajándékot is kapunk Varikstől, a vének vezetőjétől, amely egy Scorch Cannon nevű rakétavető lesz, limitált munícióval. Később több lőszerre és pajzsra tehetünk szert. 

Emellett a fejlesztők megerősítették, hogy az új co-op strike küldetés The Shadow Thief névre hallgat, amelyben egy Taniks nevű Fallen zsoldost kell levadásznunk a Holdon. A fickó a House of Wolves Ketch nevű űrhajójában rejtőzik. Erről is mutatunk egy videót és pár képet:



A DLC május 19-én jelenik meg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

3.
3.
jarlaxle
Lesz minden...telikollász
2.
2.
deathdave42
hát én is számítnék új mappra vagy egy új bolygóra...
1.
1.
Aanash
Valami új helyszín lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...